Loddrett Blind alternativer

September 3

Lamellgardiner er attraktive interiøret komponenter, men de kan være problematisk å installere, spesielt med de forskjellige variantene i vindu design. Andre problemer som kommer med Lamellgardiner inkluderer høy vedlikehold problemer i dem og at de blir lett ubalansert. Det er mange ulike alternativer til Lamellgardiner tilgjengelig i markedet.

Aluminium persienner

Aluminium persienner gir bedre kontroll med varme og lys. Direkte bestilling Blinds rapporterer at når lukket, persienner kan gjenspeile 70 prosent av lys og lage en mørk effekt i rommet. De kan også gi mer personvern som det ikke er noen mellomrom igjen når stengt. På grunn av deres aluminium utvendig, de har et stilig utseende på dem og finnes i forskjellige farger.

Roller skodder

Roller skodder kommer i forskjellige materialer som tre, plast (PVC) og aluminium paneler. De beskytte vinduer mot elementer av været og legge til mer sikkerhet til noen hus bruke dem fordi bryte-og-oppføring gjennom dem er veldig tøft. I tillegg kan de filtrere den varierende mengden lys basert på brukernes belysning krav. Roller skodder er også tilgjengelig i forskjellige nyanser og stiler slik at de passer lett med alle rom ordningen.

Romerske Blinds

Romerske blindene bruke en flat stoff panel koblet til en fold i vannrett kaster gjennom en ledning. Ved å trekke disse folder opp eller ned, kan huseiere justere mengden lys skinner i rommet. De er billig og enkelt å rengjøre sammenlignet med gardiner. Plus er de tilgjengelige i en rekke farger, dermed gjør dem enkle å installere på alle rom i et hus. Noen materialer som kan brukes til romerske blindene inkluderer skinn, faux suede og sengetøy.

Pleated Blinds

Pleated blindene ligne standard persienner, men de er ikke funnet i ren farger eller teksturer. I tillegg er de laget av stoff i stedet for tre, vinyl eller plast, som brukes i produksjonen av vanlige blindene. Pleated blindene gi et rom en behagelig utseende samtidig beskytte rommets møbler fra skader forårsaket av UV solstråler.

Ren Blinds

Ren blinds er lik stil rullegardiner og leveres vanligvis når brukeren angir målene og det han trenger fra dem. Selv om laget av stoff, tilbyr produsenter flekken motstandsdyktig stoffer slik at blindene blir renere lenger. De er også rimelig UV ray filtre som kan kontrollere mengden lys av rullet opp eller ned.