Locust tre innlegg for druerankene

July 25

Locust tree, spesielt den svarte gresshoppen (Robinia pseudoacacia L.) vokser raskt i åpne områder som gamle parkeringsplasser eller ryddet men øde felt. Det fungerer som et ugress, vokser overalt men nesten aldri plantet. Denne typen treet vokser en relativt likefram bagasjerommet, perfekt for bruk som stolper i drue støtte systemet. Selv om druerankene vokser raskt og jevnt med strenge beskjæring, trenger de fortsatt støtte til å holde vinrankene oppreist og frukten av bakken. De fleste vingårder bruker et espalier system av ledninger strukket mellom støtte polene.

Tilgjengelighet

Locust treet er innfødt til det sørøstlige USA, men har klart å gi statsborgerskap seg mye i tempererte regioner i Nord-Amerika, Europa og Asia, ifølge rapport utgitt av Purdue University. Treet vokser raskt så lenge det ikke er konkurrerer om sollys. Det er ikke en ønskelig treet for landskapsarbeid siden kalesjen ser scraggly og grenene er vanskelige.

Størrelse

Stammene av unge er perfekt for drue espalier innlegg når de når en diameter på 6 inches. Dette er vanligvis på størrelse med en normalt voksende locust tree etter 10 til 15 år. Treet vokser i nesten alle forhold, men ville gjøre best inne loamy jord. Bønder dyrkes trær bare for polakkene og ville stadig plante nye trær i kuttet trærne for en konstant tilførsel av pole tre.

Egnethet

Årsakene bak bruke et svarte gresshoppen tre er ikke bare at det vokser som et ugress og er lett tilgjengelig. Treet viser flavenoids i artene som bevarer magisk fuktskader, i samme vinkel som kommersielt behandlet tre. Innlegg vil vare mer enn 100 år i jord uten råtner. I tillegg er locust en av de vanskeligste og tyngste gamle møbler i Nord-Amerika, lett opp. til vekten av drue lianer.

Miljøvennlig

Flere forhold gjør den svarte gresshoppen treet en miljøvennlig kilde for drue espalier polakker. Treet er en legume, legge nitrogen tilbake til jord i stedet for å tappe det. Den vokser raskt av frø eller kutt stubber, slik tømmer står fylle seg raskt. Treet er selvsagt fuktighet-resistente, godt egnet for organisk hager. Naturlig konserveringsmidler holde innlegg laget av locust tre langvarig og arbeidsbesparende i flere tiår.