Lizard fjerning

March 27

Lizard fjerning

Ulike typer lizards er urfolk til mange deler av verden, særlig tropiske områder. Hvis du bor i en tropisk område, kan du merke øgler innstigning din hjem ofte, eller de kan være scurrying rundt ute på verandaen eller i oppkjørselen. Selv om øgler generelt ikke vil skade mennesker, kan de være en plage å ha omkring huset. Men er det mange måter å gå om å fjerne øgler fra hjemmet og tunet.

Instruksjoner

•Fjern matkilde. Generelt grunn øgler inn ditt hjem for mat. Hvis du har åpne mat containere legging rundt huset ditt, finner øgler dem. Insekter, som også er vanlig i tropiske områder, er en stor del av en firfirsle kosthold. Hvis du ser mange insekter i huset vil dette sikkert tiltrekke øgler. Fjerne insekter via spray og andre metoder vil hindre øgler inn i første omgang

•Approach lizard nøye. I en situasjon hvor du har funnet en øgle, er det viktig å nærme lizard uten skremme det bort. Lizard prøver å skjule hvis du nærmer for fort eller for mye støy. Du bør stille nærmer lizard mens du holder en boks som er stor nok for den passer inn i. Kontroller også at du har noe flat som et stykke papp. Hvis lizard i et hjørne, bruk noe sånt som et kosteskaft trykke gulvet eller veggen bak, slik at det beveger seg inn i midten av rommet. Du kan også bruke mat for å tiltrekke den.

•Når lizard er ute i åpne, sakte nærmer det og sette boksen over den. Husk å gjøre dette sakte så du ikke skremme lizard inn igjen. Når lizard i boksen løft boksen litt og skyv din papp sakte under det å felle lizard.

•Kontroller at du holde boksen og papp sikkert sammen slik at lizard ikke kan skli ut. Flytte boksen med lizard i den utvendige og tillate å unnslippe boksen.