Liten roterende elektroverktøy for hjemmet

January 15

Liten roterende elektroverktøy for hjemmet

Roterende strøm verktøyene inkluderer verktøy med en motor og en spinnende element - vanligvis et blad, borekronen eller kniv. Små verktøy som er utviklet for hjemmebruk er drevet med batterier eller 110v strøm (standard rutenettet strøm), mens industrielle verktøy er drevet med 220v og/eller 3-fase motorer. Verktøy produsert for hjemmebruk er beregnet for tilfeldig bruk og pleier å være både billigere og mindre slitesterk enn industrielle kvalitetsverktøy.

Øvelser

Øvelser er de vanligste verktøyene i gjennomsnittlig hjemme. De brukes å bore hull med borekroner eller i skruene ved hjelp av driveren biter. Øvelser er drevet ved elektrisk strøm fra en standard stikkontakt eller et batteri som kan lades ved hjelp av en plug-in lader. Mange batteridrevet øvelser selges med to batterier slik at du kan bruke en mens den andre lades. Med tilleggsutstyr, kan øvelser brukes for andre programmer, for eksempel sliping, sliping og selv røring maling.

Sager

Hjemmebruk motorsager kan inkludere stikksager, bensindrevet motorsager og rundskriv sager, bare sist som ville bli betraktet som en roterende verktøy. Rundskriv sager opererer på samme prinsipp som et bord så, bortsett fra at de er mindre og holdt i hånden, med blad på bunnen. Rundskriv sager er svært nyttig for ripping boards, kutte kryssfiner og andre, lignende bruker. De er mer allsidig enn tabellen sager, men vanskeligere å kutte nøyaktig, rett linjene, fordi de mangler et gjerde. Noen sirkelsag produsenter selger justerbare støttelinjer som kan knyttes til så å lette kutting av rette linjer på lang Trestykkene.

Stasjonære verktøy

Mange huseiere investerer i små stasjonære verktøy å hjelpe dem med hobbyer eller home renovering. Dette kan omfatte jointers, høvler og tabellen sager, alle som fungerer på roterende prinsippet. Jointers og høvler sysselsetter spinning hoder som er utstyrt med skarpe kniver mens tabellen sager bruker en spinnende blad. Jointers og høvler ta plassen til hånd fly. For å fungere på optimal, må roterende elektroverktøy vedlikeholdes regelmessig. Kniver og blader bør holdes skarp, og alle bevegelige deler bør holdes veltilpasset og smøres.