Liten landskapet vann funksjon deler

January 23

De grunnleggende komponentene i en liten landskapet vann-funksjonen er lik de nødvendig å operere en stor vann-funksjonen. Den største forskjellen er i kraft og størrelsen på elementene. Du kan lage hjemmelaget vann funksjoner for blomsterbed, hager og terrasser med noen grunnleggende deler. Vann har design er begrenset bare av fantasien og produkter som kan Vær elementene.

Reservoaret

Alle vann-funksjonen, store eller små, må et reservoar. Reservoaret for et lite vann funksjon kan være en forseglet planter, et metall bøtte, en keramisk bolle eller en behandlet tre boksen foret med tykk plastikk. De fleste små vann funksjoner inkluderer reservoaret som en del av den visuelle utformingen, men noen fontenen design huset reservoaret underjordiske. Velg et synlig reservoar som passer stilen av landskapet. Vanning bokser og gamle metal bøtter passer en rustikk eller land landskapet, mens keramiske plantasjeeiere eller skifer-dekket beholdere kombinere godt med mer tidsriktig dekor.

Pumper og tilbehør

Nedsenkbare vannpumper er vesentlige deler av alle vann-funksjonen. Størrelsen på vann-pumpe du trenger for et lite vann funksjon avhenger av høyden du ønsker å ta vannet og den ønskede mengden av vannstrømmen. Nedihullspumper passer i reservoaret i en vann-funksjonen. Vannet er sirkulert til toppen av vann med plast slangen eller kobber rør. En fountainhead leder vann fra pumpen til vannlinjen, lage en dekorativ spray opp i luften. Fountainheads og rør koble til en tut på nedsenkbare pumpen. Hvis du legger en nedsenkbar pumpe til et lite vann hage eller dammen, kjøpe en skimmer å huse pumpen og å filtrere vannet mekanisk. Undervanns lysarmaturer, kan samtidig ikke avgjørende, legge til den generelle atmosfæren av landskapet.

Dekorative elementer

Reservoaret er ikke bare dekorative aspekt av en lite vann funksjon. Mange design inkluderer andre elementer for å lette vannet strømmer inn i reservoaret. Bambus stilker passe vakkert med skifer, keramiske eller tre reservoarer og fontenen tuter passer en bøtte eller vanning kan utforme. Du kan også opprette en liten landskapet vann-funksjonen slik vannfall med stablet steiner, eller et ark med regn avløp rør eller bambus stilker. Små, dekorative landskap steiner brukes ofte til å kamuflere nedsenkbare pumpen hvis reservoaret åpent vises.