Liten bakgård vann funksjoner

April 2

Liten bakgård vann funksjoner

Lite vann funksjoner er et velkomment tillegg til enhver bakgård. Beroligende lyder av vann er avslappende å lytte til og å lage en tilkobling til naturen og dyr. Du kan velge mellom mange små billig funksjoner, liten Vannfontener, små fosser, inkludert mange varianter av forsvinner fosser som ikke krever dammer og fugl bad. Fossefall kan også legges til liten bakgård dammer.

Liten fontener

Det finnes mange typer frittstående liten bakgård Vannfontener. De fleste er ganske enkelt å installere, billig og kan gjennomføres på en ettermiddag. Tabletop fontener er tilgjengelig for kjøp, som er mellomstore fontener som gjør vakre bakgård focal punkt. Montere kommer i mindre størrelser og kanne blikk meget attraktiv i høyre landskapet. Slike fontener inneholde separate bassenger å fange vann og pumpe den tilbake. Du kan lage en beholder fontenen fra en rekke materialer, inkludert terrakotta Potter, leire urner eller galvanisert badekar. Etter å være utstyrt med en pumpe, vil beholder fontener sprute eller boble vann i et lite reservoar for ekstra interesse.

Fugl bad

Fugl bad komme i mange materialer, inkludert terrakotta, messing, keramikk, glass og kobber. Noen fugl bad inkluderer oppvarming funksjoner for fugler i vintermånedene. Mange kan utstyres med tilbehør å gjøre vannet trekk. Fugler- og mennesker-tiltrekkes til lyden av rennende vann. Drippers, som holder rent ferskvann kontinuerlig kommer inn fugl bad, er et annet populært alternativ. Mosaic fugl bad gjør et attraktivt samlingspunkt for bakgården. Vinranker fugl bad er også populære; Bruk en vining plante som kaprifolium, som er svært duftende og krever lite vedlikehold. Prøv å plassere fugl bad i plenen eller i midten av en blomst seng. Hvis du vil angi fuglen badet i blomsterbedet, plassere stepping steiner for å fuglen badekaret opprette en gangvei og redusere skade jord og planter.

Små fosser

Små fosser er en annen fin funksjon på en bakgård oasis. Mange kits er tilgjengelig for kjøp i en rekke stiler og størrelser. En uvanlig mulighet har en forsvinner foss, som ikke krever en dam-funksjonen. Slike fosser fungerer som en strøm og vann forsvinner under jorden fossen er slått av. Dette reduserer elektrisk bruk og også holder streng alger fra forming. Fossefall kan også legges til små dammer å holde vannet klart og legge et herlig dekorativt preg.