Liten bær trær

January 31

Hvis du leter etter små trær til nåde landskapet med, er planter som viser bær en fargerik, og noen ganger duftende, valg. Liten bær trær trenger spesifikke jord og solen forhold til å vokse godt, og du kunne med hell plante flere typer bær trærne i hagen din, avhengig av hvor du bor.

Chinaberry treet

Chinaberry treet er innfødt til regionen vest i Kina og Nord-India, ifølge Arizona State University. Anlegget har dype grønne blader som er ovale og ca 3 fot lang. Før den gule bær, om størrelsen og formen av kuler, vises, treet har vårblomster som lilla og har en søt duft. Chinaberry trær er raskt voksende planter, og trives i en rekke grunnforhold, men trenger full Søn å utvikle. Treet når ca 40 fot i modenhet og er mest egnet for USDA hardførhet soner 7 til 10, ifølge North Carolina State University.

Rød hyllebær treet

Rød hyllebær treet, også kalt den scarlet hyllebær, trives best i jordsmonnet som er fuktig men drenert godt; Det er en flerårig busk som kan også dyrkes som lite ifølge Washington State University. Treet vokser i full sol, men vil også spire i områder av verftet mottar delvis sol, og kan nå en høyde og spredning av 25 fot. Det vokser raskt, og viser 5-tommers panicles av små, svært lyse gule blomster før gir dype røde frukter, som vises i sommer. Rød hyllebær trær er best egnet for USDA hardførhet soner 4 til 6.

Washington hagtorn treet

Washington hagtorn trær trenger full Søn for utvikling, og vokser opp til 30 fot høy, og 25 fot bred. Treet er løvfellende og har hunter grønne blader på våren og sommeren som endrer en oransje eller mørk rød fargetone i høst og vinter; bladene er mellom 1 og 3 inches. Washington hagtorn produserer hvite blomster på våren, etterfulgt av lyse røde bær som vokser på et tre i vintersesongen. Ifølge North Carolina State University, Washington hagtorn er den mest varmen tolerant av hagtorn trærne, og vokser raskt i en ung fase.

Rød Horsechestnut treet

Rød horsechestnut trær vokser med en middels hastighet, og anses små trær, siden de bare vokser mellom 20 og 50 fot, ifølge North Carolina State University. Når trærne er ung, er de formet noe som en pyramide; som den røde horsechestnut vokser, tar det på en runde eller høye kjegle-lignende figur. Treet er spesielt tørke tolerant, og må godt drenert jord å overleve. Anlegget gir liten laks rosa eller lyse røde blomster, og brune nøtter eller bær som har en skinnende tekstur. Rød horsechestnut trær vokser best i stater som Minnesota, Texas og Virginia, som er stater som faller i USDA hardførhet sonene 4 til 9.