Lite vedlikehold busker og åssiden landskapsarbeid ideer

July 25

Lite vedlikehold busker og åssiden landskapsarbeid ideer

Landskapsarbeid åssidene og bakken er en vanlig landskapsarbeid problem. Den beste løsningen er å bruke Bunndekkende beplantning, hardfør busker og ornamentale gresstyper. Plantene valgt for bakken bør ikke bare har en estetisk verdi, men må også være svært tolerante av variasjoner i temperatur og jordsmonn. Bartre og lite vedlikehold eviggrønne busker er gode valg, siden deres løvverk forblir konsekvent gjennom hele året.

Japansk barlind

Japansk barlind (Japansk barlind) er en hardfør, spre busk som når en eldre høyde på 5 til 6 fot. Japansk barlind er grønn med p-formede blader og fjærlett utseende. Busk bærer uanselig blomster og lyse røde, uspiselige bær og er vanligvis fri for skadedyr. Anlegget er lavt vedlikehold og kan plantes nesten overalt i landskapet inkludert bakkene. Busker vokse i sun eller delvis skygge. Vann Japansk barlind tre ganger per uke for det første året og senere med 2 ½ tommers vann to ganger ukentlig. Det er ingen beskjæring nødvendig når vokser i skråninger.

Snikende einer

Snikende einer (Juniperus horizontalis) er et lite vedlikehold evergreen busk som er godt tolerante av dårlig jordsmonn. Busk vokser 6 til 12 inches i høyde med spre vannrett greinene som vokser 1 fot hvert år til 5 fot eller mer. Snikende juniper er motstandsdyktig mot tørke, og er en ideell busk fra områder mottar full sol. Den brukes ofte for å redusere erosjon tørre bakken gjør godt i jordsmonnet. Bladverket er dype grønne eller dyp blått avhengig av variasjon, og viser plomme vinteren. Snikende juniper vokser best i en jord pH av 5.0 eller 6.0, men er også tolerante liten alkalitet. På bakken plante planter 3 fot fra hverandre og vann nye hver uke eller to for den første sesongen.

Dverg brennende busk

Dverg brennende busk (Euonymus alatus) er en vanlig, hardfør busk i kommersielle landskap og bakkene. Busk er medlem av den bittersøte familien som har både busker og eviggrønne busker, lianer og trær. Dverg brennende busk er langsom voksende med bestemt grener og lys show av farger om vinteren, når alle bladene slår rosa crimson før faller av. Busk når en eldre høyde på 8 til 10 fot og vokser godt steinete, tørre bakken. Dverg brennende busk er tolerante overfor alle jord unntatt myrlendt. Vann en gang annenhver uke for det første året og bruke mulch. Busk ser best når det utvikler naturlig.