Lite drivhus instruksjoner

December 15

Lite drivhus instruksjoner

Presis og årvåken planlegging kreves for å bygge og vedlikeholde et lite drivhus. Bygge et drivhus ikke trenger å være for tidkrevende eller enda dyrere, men det tar nøye overveielse på hvilke materialer og utstyr skal brukes til å påvirke en vellykket plante vokser rate; liten veksthus oppgi spesielt riktig miljø for voksende planter fordi de er mer sannsynlig å huset forskjellige planter som krever forskjellige metoder for dyrking. Snakk med drivhus spesialist for å finne ut hvilke materialer og utstyr ville være riktig for din type drivhus før du gjør noen alvorlige investeringer.

Strukturelle materialer

De fleste veksthus er bygget med aluminium, tre og kommersielle stål. Gjør det selv-green boliger er vanligvis bygget med tre og metall rør etasjer. Drivhusets rammen er vanligvis dekket med glass, men i noen tilfeller kan det være dekket i fiber glass eller plast. Materiale har sin negative og positive, og avhengig av beliggenhet og typer planter du høster, bør du shoppe rundt etter de beste bygging materialene som passer dine behov.

Miljømessige systemer

Fordi akkurat miljøforholdene er avgjørende for å opprettholde et sunt miljø for plantevekst, er riktig type drivhus konstruksjon nødvendig for å gi riktig mengde av solenergi. Imidlertid solenergi er ikke den eneste kilden som påvirker plante helse, må du uansett konstruere riktig oppvarming og kjøling systemer i alle tider av året. Varmeanlegg inkluderer fans, air condition, varme kilder og Termostater. Drivhus eiere bør se nærmere på varme samle metoder for å hindre en overflod av fossilt drivstoff-forbruk som kan være skadelig å plante helse.

Ventilasjon

Vent alle varmesystemer for å unngå kvelende planter. Investere i frisk luft vents å levere oksygen for brennere for fullstendig forbrenning. Installere sirkulerende fans for et lite drivhus er en god investering. Holde drivhus oppvarmet om vinteren og vedlikeholde luftsirkulasjon for å hindre at temperaturen stiger for mye. Uten air-miksing fans stiger den varme luften til toppen og kjølig luft ro rundt plantene på gulvet. Bruke mekanisk ventilasjon for å regulere luftsirkulasjon. Eksos fans bør størrelse og målt for å sikre at det er en passende utveksling i totale luft volum per minutt.

Vann systemer

Vann er avgjørende for plante vekst, og uten klimagasser løvverk vil opphøre å eksistere. Holde planter hydrert gjennom automatiske vanningssystemer som er tilgjengelige for vannet plantene døgnet rundt. Vær oppmerksom på at små veksthus har en rekke plantemateriale, beholdere og jord mikser og de må kanskje ulike beløp. Investere i tid klokker eller mekanisk fordampning sensorer kontroll vanning systemer. Vanning kits er spesielt nyttige i små veksthus. De kan oppnås gjennom en plante butikk og leiligheter, benker eller potter. Mist spray bør brukes til å produsere fuktighet eller fukt plante planter.