Lister over ting å gjøre når du flytter ut av staten

January 1

Når du vil flytte ut av staten, enten den er jobbrelatert eller personlige grunner, mange aktivitetene må fullføres for å sikre en jevn trekk. Forberede for farten på forhånd kan begrense noen av de potensielle problemene som kan dukke opp under flytte dagen.

Forberedelse

Start forberedelse for farten så snart som mulig. Minst åtte uker skal du rikelig med tid. Organisere personlige eiendeler og husholdning elementer er en av de første tingene å gjøre. Skille elementer i to grupper: eiendeler å holde og eiendeler s å kaste ut. Bringe unødvendige elementer vil gjøre flytte vanskeligere. Samle emballasje, for eksempel bokser og tape, forhånd å gjøre prosessen enklere.

Flytte ordninger

Flytte arrangementer bør gjøres som minst seks uker før den planlagte flyttedagen. Et bevegelig selskap skal kontrakt, reise ordninger ferdig og endelige detaljene for det nye hjemmet arbeidet ut. Disse detaljene må være på plass før.

Kontaktinformasjon

Nye kontaktinformasjonen bør gis til viktige personer som venner, familie eller forretningsforbindelser, om to eller tre uker i forveien. Folk bør ha informasjonen på den nye plasseringen i tilfelle en situasjon oppstår. Det lokale postkontoret skal varsles om en videresendingsadresse. Utility selskaper, som telefon, elektrisk og gass, må varsles om utkobling og startdatoer for de gamle og nye stedene. Andre selskaper som banker, leger og lokale myndigheter bør forsynes med den nye kontaktinformasjonen.

Endelig preparater

Endelig preparater bør gjøres om to uker før de bevegelige dato. Samtidig kontrollere bevegelige datoer med kontrakt movers og eiendomsmegler. Endre siste minutt. Hvis du ikke kjører å det ny bestemmelsesstedet, må ordninger gjøres for biler og kjæledyr. Alle unødvendige elementer bør være pakket bort på dette tidspunktet. Forgjengelige elementer må kastes. På om en uke før de bevegelige dato, bør alle elementer være pakket bort og merket. Reseptbelagte medisiner må overføres fra gamle apotek til den nye. Rengjøring skal begynne på den gamle plassen.

Flyttedagen

Flytte dagen vil være en opptatt mens du arbeider med bevegelige varebiler og kontrollere movers. Siste minutt rengjøring av det gamle huset bør gjøres etter alt er flyttet. Det er viktig å holde tidsplanen så mye som mulig mens du reiser å det ny bestemmelsesstedet. Etter ankomst til den nye plasseringen, må rengjøring gjøres. Sjekk med movers å fastslå når de blir det med eiendeler.