Listen over ingredienser i armen & Hammer flytende vaskemiddel

February 28

Listen over ingredienser i armen & Hammer flytende vaskemiddel

Arm og Hammer produkter er basert på natron som en hovedingrediens. Arm og Hammer sier at en del av grunnen til at de bruker bakervarer brus i sine produkter er at den opprettholder en nøytral pH-nivå. Dette betyr at produktene, inkludert vaskemiddel, nøytralisere lukt og holde vannet i vaskemaskin på et balansert pH nivå, derfor å forbedre kvaliteten på tøyet.

Natron Deodorizer

Natron deodorizer til å bli kvitt lukt og lukt. Natron hjelper også å bleke og rene tøyet uten bruk av kjemikalier.

Naturlig avledet rengjøringsmidler

Naturlig avledet rengjøringsmidler kokos og/eller palm-baserte tensider. En overflateaktive agent er et stoff, som et vaskemiddel, som reduserer spenningen av væsker og den gjøre skum eller trenge faste stoffer. Som det er laget av kokos eller palm-baserte stoffer er det naturlig avledet.

Naturlig vann Tøymykneren

Vann Tøymykneren brukes i vaskemidler å stoppe din pipes tilstopping og vaskemiddel oppløses hvis vannet i ditt område er spesielt hardt. Hardt vann inneholder kalsium og magnesium ioner og disse må fjernes for å hjelpe rengjøring.

Vann

Vann er viktig i et flytende Klesvask-produkt som gjør produktet lett å helle. Det vil også hjelpe i blande alle ingrediensene i vaskemiddel.