Listen materialer for Gutter installasjon

October 16

Listen materialer for Gutter installasjon

Ordet "rennesteinen" har ikke den beste assosiasjoner. "Rennesteinen trykk" refererer til prangende journalistikk. "I rennesteinen" betyr å falle i en degradert tilstand. En "guttersnipe" er en ille opphøye. Men takrenner seg belie disse foreninger og gjør en god jobb for oss, innsamling, tar bort og resirkulering av alt vannet som faller på våre tak. Home Depot råder at vinyl er enklere å bruke enn metall men uansett hvilken type du bruker, de samme generelle delene er nødvendig.

Takrenner

Det viktigste du trenger er takrenner, som lengden på konkave plast eller metall fast under taket å fange regn. Du finner dem i hjem sentre og jernvareforretninger laget av utvendig grade vinyl, stål eller aluminium i ulike lengder. Mest populære stilen er 5-tommers bred "K stil," også kalt venetianske. Hvite og brune er vanlige, men du kan også kjøpe takrenner kulturens. Mer eksotiske farger inkludert Brandy Wine, Forest Green og Sea Breeze er tilgjengelig på spesialbutikker.

Ledd

Må ledd, som en hjørne mitra, sende innbindingsmargene rundt hjørnene på taket ditt. Du finner dette er tilgjengelig for innenfor og utenfor hjørner, vanligvis på en 90 graders vinkel. Du må ha egendefinerte hjørne mitre laget for vinkler enn 90 grader. For å delta to lengder av gutter å gjøre en lengre tekstdel, bruke seamers eller slip felles kontakter.

Nedløpsrør

Må nedløpsrør, kalles ledere, å bære regnvannet fra rennesteinen avløp eller bakken. Dette er runde, firkantede eller avlang i formen. Som regel kan du bruke en downspout for hver 20 fot rennesteinen.

Albuene

Du må kanskje albuer å lede vannet samlet i innbindingsmargene til din nedløpsrør, avhengig av de relative plasseringene til hver. Du må også albuene på endene av din nedløpsrør å ta vann avløp eller ellers vekk fra huset grunnlaget. Bruk foran eller "A" albuer til rennesteinen til downspout. Bruk siden eller "B" albuene direkte vann høyre eller venstre nederst nedløpsrør. Flex-albuer er også tilgjengelig og kan justeres for å arbeide som forsiden eller side albuer som kreves.

Braketter, kleshengere og endepropper

Du må brakettene å sikre innbindingsmargene til bordet ditt fascia. De kommer i ulike design som passer til ulike typer rennesteinen. Bruk en hver 2 fot for standard avstand. I områder med høy is og snø bruk en hver 18 inches. Du kan bruke skjulte kleshengere hvis du foretrekker skjult festene eller skrue eller spiker og ferrule i stedet for en brakett. Hvis huset har ingen fascia styret, kan du bruke skjulte hengere med taket stropper. Passer endestykker til de åpne endene takrenner å forsegle rennesteinen systemet.

Rennesteinen vakt

Rennesteinen vakt er en valgfri komponent. Det er en metall- eller plastplate mesh som sitter på toppen av innbindingsmargene å hindre løv og andre flygende rusk i. Hvis du har noen gang måtte rense takrenner, vil fjerne en blanding av råtnende blader å la regnvann å strømme riktig igjen, sannsynligvis seriøst vurdere å legge rennesteinen vakt i rennesteinen installasjonen.