Liste over rengjøring oljer for toalettet boller

September 7

Liste over rengjøring oljer for toalettet boller

Vanlige vaskemidler inneholder en rekke kjemikalier og forbindelser som kunne utgjøre en fare for helsen din. Diethanolamine kan for eksempel være et karsinogen, en årsak til kreft. Ifølge unge lever finnes diethanolamine i over 600 skjønnhetsprodukter og hushold renhold elementer. Mens det er ingen definitive bevis at vanlige rengjøringsmidler forårsake helseproblemer, har mange valgt å spille det trygt og bruker naturlige rengjøringsmidler, som essensielle oljer. Mange Eteriske oljer er gunstig rengjøringsmidler i vanskelige områder som badet.

Sitron

Viktig sitron olje har anti-bakterielle egenskaper, noe som gjør det til et ideelt rensemiddel for bakterie mål som toalettet. Sitron har også en sterk aroma som du kan bruke til å dekke opp ubehagelig lukt i andre naturlig rensing produktene. For eksempel er eddik et utmerket naturlig rensemiddel. Ved å legge noen dråper sitron olje til eddik, kan du balansere ut harde lukten av eddik, og gi din rengjøringsmiddel en anti-bakterielle boost.

Furu

Pine viktige olje, som sitron olje, bærer en veldig distinkt duft, som fungerer godt for å fjerne ubehagelig badet lukt. Furuolje har også anti-bakteriell og anti-viral egenskaper. Den essensielle oljen virker for å drepe bakterier og bakterier som vokser på din toalett tarm mellom rengjorde.

Eukalyptus

I tillegg til anti-virus og anti-bakterielle egenskaper båret av andre essensielle oljer, har eukalyptus også en anti-parasitic eiendom, slik at det er en ideell bad renere. Du kan bruke eukalyptusolje alene; men foretrekker mange å blande olje med andre som har en sterk, jordnær lukter som ikke er hyggelig for alle.

Kanel

Kanel olje ikke bare har anti-bakterielle egenskaper, men også en sterk og behagelig duft. Epler og kanel er en vanlig duft blant tradisjonelle husholdning rengjøringsmidler, og du kan gjenskape lukten bruke denne essensielle oljen. Noen mennesker har allergiske reaksjoner på kanel olje, så teste et lite område av toalettet før du bruker olje på det overordnede området.

Grapefrukt

Grapefrukt essensielle oljen ligner sitron olje. Grapefrukt olje har anti-bakterielle egenskaper, slik at det er et godt bad renere. Oljen har en lys, sitrus lukt ligner sitron olje som kan friske opp generelle duften av badet.