Liste over planter i tempererte gressletter

October 16

Nordamerikanske tempererte gresslettene er preget av lange, skrånende terreng dekket av gress og en distinkt fravær av trær. American prærien var en gang hjemmet til store sentrale populasjoner av bøfler som støttes livet for Native American populasjoner. I dag, overleve planter i den tempererte grasmark, selv om de er i faresonen på grunn av invasiv Art konkurrerer med dem for ressurser.

Stor Bluestem

Store bluestem er en høyt gress innfødt til prærien i Midtvesten. Bladene på denne gresset er farget en blåaktig lilla og kan nå høyder på opp til 10 fot, ifølge blå planeten Biomes. Anlegget kalles en haug gresset fordi den vokser i tett står som holder andre gress finner nok lys til å vokse. Store bluestem har også en dyp rot system som arbeider for å bevare jord og kjempe vind erosjon.

Indisk gress

Indisk gresset er innfødt til Nord-amerikanske tempererte gresslettene. Anlegget er preget av blå-grønne blader som slår gyllengul i høst måneder. Dette gresset kan nå høydene av opp til 12 inches. Ifølge regn Scaping nettstedet, indisk gresset er av dårlig kvalitet, tørr jord og tørke-tolerant og vinter-hardføre. Indisk gress gir også ideelt hekkende grunnlag for sangfugler og fuglevilt alike.

Blazing Star

Blazing star er en amerikansk prairie wildflower preget av sin stående vekst og dyp-lilla fjær-liknende blomst oppsikt. Ifølge Nature Conservancy finnes mer enn 30 forskjellige arter av blazing star over den nordamerikanske tempererte gressletter. Blomsten blomstrer i sommermånedene og varer til September. Anlegget høyder kan nå opptil 48 inches på modenhet. Nature Conservancy sier Anlegget thrives i hager like bra som i sitt naturlige habitat på prærien.

Queen Anne's Lace

Ifølge senter for invasiv Art og økosystem helse er Queen Anne's lace en ikke-innfødte arter vokser i blant lokale planter gjennom tempererte gresslettene i Nord-Amerika. Anlegget er en urteaktig biennalen som favoriserer den tørre jord av på grassletter, med små hvite blomster og grønne stilkene som når høyder på opptil 4 fot. Problemet Queen Anne's lace presenterer for amerikanske prærien er veksten---en anlegget kan produsere så mange som 40.000 frø. Dette kan være en trussel mot gjenopprette gressletter hvis anlegget overgår veksten av innfødte gress og sulter dem av næringsstoffer.