Liste over organiske Palm Tree gjødsel

February 19

Liste over organiske Palm Tree gjødsel

Symbolet på tropiske klimaer, palmer legge særpreg til bolig og business egenskaper i varme områder i USA. Palms trær krever et varmt klima og generelt kan ikke tolerere minusgrader. Palms har også spesielle ernæringsmessige behov som er forskjellig fra de fleste planter. De krever høy nitrogengjødsel med sporstoffer som magnesium, boron mangan, jern og sink. Du kan gi disse viktige næringsstoffer til din Palme Organisk gjødsel som ikke vil skade miljøet.

Commericial Organisk gjødsel

Det finnes en rekke organiske palm gjødsel som er tilgjengelig kommersielt fra velkjente gjødsel produsenter. Miracle-Glo, Scotts, Jobes og mange mindre produsenter har egne formuleringer av gjødsel for palmer. Mange av disse inneholder alfalfa, fjær måltid og andre organiske forbindelser, samt mikronæringsstoffer som gir en komplett mat for palmer.

Blod måltid

Blod måltid er et biprodukt av dyret rending industri og inneholder dehydrert blod. Det er en rik kilde til nitrogen for palmer, som inneholder ca 14 prosent nitrogen. Ifølge OrganicGardenInfo er blod måltid hurtigvirkende gjødsel som skal brukes med forsiktighet for å unngå brenning planterøttene. Blod måltid bør jobbet i jord eller kombinert med kompost å hindre brenning.

Soyabønne måltid

Soyabønne måltid er avledet fra soyabønner planter og behandlet til en pellet form. Det er en organisk gjødsel som har høyt antall nitrogen som palm trær behov. Den inneholder 7 prosent nitrogen, 2 prosent fosfor og 1 prosent kalium.

Flaggermus Guano

Med en 10-3-1 nitrogen-fosfor-kalium rasjon gir flaggermus guano nok nitrogen behov palm tree løvverk. Som med alle high-nitrogen gjødsel, bør flaggermus guano brukes med forsiktighet for å hindre brenning av anlegget vev. Gjelde ikke stammen flaggermus guano burde være arbeidet i jorden grundig.

Epson salter

Epson salter er en god økologisk kilde til magnesium for planter som palmer. Magnesium mangel på palmer kan ses på eldre blader som gul på kantene mens center bandet av bladet forblir grønne. Daddelpalmer er spesielt utsatt. Epson salter kan bli fortynnet med vann, 1 ss per gallon av vann som foliar spray eller på jord. Du bør gjøre en jord test før du bruker Epson salter på din palmer.

Boron

Vanlige boraks er en organisk boron som kan brukes som micronutrient gjødsel for palmer. Symptomer på boron mangel er den karakteristiske striper på nylig dukket opp blader. Andre symptomer inkluderer hekta blad tips og svak, smale brosjyrer på tuppen av bladene. Bladene kan også komme mindre enn normalt eller med et krøllete utseende. Ifølge University of Florida, kan du legge boron til jord av palmer oppløsning 4 ounces av boraks i 5 gallon vann og gjennomvåt jord under palm kalesjen.