Liste over nattlige planter

January 26

Liste over nattlige planter

Blomster er ofte i full blomst på dagtid å absorbere solstrålene og trekke pollinators. Det finnes en rekke planter, men som blomstrer utelukkende om natten. hise nattlige tendens til noen planter er referert til som nyctinasty. De er aktive om natten for å tiltrekke nattlige pollinators som flaggermus og er vanligvis sover i løpet av dagen.

Evening Primrose

Evening Primrose planter har stilker 4 til 5 fot høy. De har gul, hvit eller rosa blomster som blomstrer om natten fra juni til September, gi dem navn. Evening Primrose vokser øst i Rocky Mountains i Nord-Amerika og er helt spiselig.

Nottingham Catchfly

Nottingham Catchfly er innfødt til England, og har blomster som blomstrer for tre netter og visne. Det har liten, hvit eller rosa blomster på veldig stiv stilker som vokser bare noen fot høy. Den bruker møll som viktigste pollinators og tiltrekker seg med en sterk duft.

Månen blomster

Månen blomster åpne i skumringen og har store, hvite blomster som kan åpne i bare noen få minutter. Kronbladene dør morgenen etter blomstrende og falle fra blomsten. De bruker møll som sine viktigste pollinators. Månen blomster er nært beslektet med morgensol anlegget, som åpner om dagen for å tiltrekke bier.

Natt Phlox

Natt Phlox er også kjent som midnatt candy på grunn av den sterke, søte luktende duften ligner kake eller godteri. Den har hvite og lilla hjul-formet blomster som er tett lukket under dag men åpen hele natten å tiltrekke natt-flygende sommerfugler. Anlegget er innfødt til Sør-Afrika.

Natt blomstrende Cereus

Natt blomstrende Cereus i Karibien og krever varme temperaturer. De må bringes innendørs i vintermånedene hvis regionale temperaturene slippe under 50 F natten. Cereus har store, hvite blomster som blomstrer bare én gang før neste dag.

Kvelden lager

Kvelden lager er en buskete plante som vokser ca 2 fot høy. Det har mange lilla blomster det hver ha fire lang petals åpne kvelden. Anlegget utgivelser en krydret duft og er vant til ørken og fjell miljøer.