Liste over måleverktøyene for lengde

July 10

Liste over måleverktøyene for lengde

Når måle lengde, er det flere valg tilgjengelige avhengig av hva du måler og hvor nøyaktige må målene skal. Hvert verktøy brukes for en bestemt jobb eller funksjonen, og det er viktig vet hvilke ettall å velge.

Planlegge skala

En plan skala brukes når finne lengden på en plan tegning. Den måler lineær, torget og volumet av en tegning. En plan skala har en roller som flyttes om tegningen som måles. Den kan brukes på tegninger, svart-hvitt-kopier og hånd tegninger. Verktøyet er primært brukes når et CAD-system er ikke tilgjengelig eller planer må leses på stedet.

Målebånd

En måler tape er en fleksibel metall som ruller inn en casing. Tape tiltak kommer i en rekke stiler og kan måle fra 6 til over 300 fot. Noen er også tilgjengelige i digitalt format, har stemme-opptak funksjoner, diameter opplesninger og dobbelt Lesealternativer - som leser både beregning og ikke-metrisk. Metall tape tiltak har et metall klipp på slutten som stikker fra kabinettet til kroken på kanter og hjørner.

Rett linjal

En rett linjal kan gjøres laget fra en av mange materialer som tre, plast og metall. Det er lang og rett, og måler tommer, fot, millimeter og noen ganger centimeter. Vanligvis er rett herskere ikke lenger enn 144 inches i lengde. Det er folding herskere som er laget av tre og ha hengslet deler. Linjalene er ofte på nivåer slik at du kan opprette en plan overflate mens å måle lengden på overflaten på samme tid.

Mikrometer

En mikrometer måler.001 av en tomme eller.025 millimeter og oss brukes primært til å bestemme innsiden og utenfor diametere av små objekter. Den har et par calipers kontrollert av tannhjul og bevegelse av girene er registrert på en skala, som kan være en uteksaminert som du finner på en linjal eller en digital. I tillegg til å måle diameter, kan mikrometer også måle tonehøyden til skruen tråder, slik at det er et verdifullt verktøy for machinists.

Elektronisk lineær skala

En elektronisk lineær skala brukes for å måle lengden på en overflate. Den bruker en indusert gjeldende posisjon svinger som har en glidebryter montert langstrakt strålen. Glidebryteren er montert på en enhet, for eksempel et verktøy som brukes, og strålen er montert på enheten. De to medlemmene flytter i forhold til hverandre og angi avstanden mellom to. Dette brukes når presisjon målinger er nødvendig. Presisjonen er pluss eller minus.002 inches til pluss eller minus.008 inches.