Liste over kalde-Hardy håndflatene

July 4

Liste over kalde-Hardy håndflatene

Overraskende, er en rekke palm treslag kaldt hardføre. Noen områder der palmer vokser som en innfødt plante i sørlige USA som synes mot kulde er underlagt tilfeldige temperaturen faller under frysepunktet mark. Mange arter av palmer er ikke bare kaldt hardføre, men de er begge tørke og vind-feiltolerante også.

Sann dato Palm Tree

Sann dato palm (Phoenix dactylifera), opprinnelig fra India og Nord-Afrika, er kaldt hardføre til 20 gradene ºF. Treet kan ha mer enn 100 fronds eller blader, som vokser til over 30 fot bredde. Kvinnelige blomstene er gule; mannlige blomstene er hvite og treet produserer spiselig datoer. Den vokser i full sol del skygge kan dyrkes innendørs foran et solfylt vindu. Sann dato palm er en tørke-tolerant treet som kan vokse til 100 fot høy.

Texas Sabal Palm Tree

Texas Sabal palm treet (Sabal texana eller S. mexicana), opprinnelig til Sør-Texas, er kaldt hardføre til 18 grader Fahrenheit. Den har opptil 25 fan-formet blader som kan vokse mer enn 25 fot i bredde og opp til 50 fot høy. Den produserer hvite blomster og svart spiselig frukt. Sabal palm vokser i full sol del skygge, og det er både tørke - og vind-tolerant.

California Fan palmetre

California Fan palmen (Washingtonia filifera) er en native til sørlige California, Mexico og Arizona. Kaldt hardføre til 15 grader Fahrenheit, treet har fan-formede blader og klynger av hvite blomster. California Fan palm produserer klynger av runde, spiselige bær. Det vokser i full sol og kan bli dyrket innendørs foran et solfylt vindu, men det kan vokse fra 30 til 40 fot høye.

Vindmølle palmetre

Vindmølle palmen (Trachycarpus fortunei), opprinnelig fra Kina, er kaldt hardføre til 5 grader Fahrenheit. Den har fan-formede blader som kan opprette en baldakin seks til 10 fot. Betraktet som en langsom dyrker, kan det vokse til 10 til 20 fot høye. Vindmølle palmen vokser gule og hvite blomster og produserer runde blå bær; den vokser i full sol til delvis skygge.

Pindo palmetre

Pindo palmen (Butia capitata) er en innfødt til Argentina, Uruguay og Brasil. Det er kaldt hardføre til 15 grader Fahrenheit. Bladene fjærlett kan opprette en baldakin på opp til 10 fot, og det kan vokse til en høyde på 15 føtter. Pindo palmen vokser oransje-røde og gule blomster og produserer spiselig, oransje oval-formede frukter. Den vokser i full sol til delvis skygge kan dyrkes innendørs foran et solfylt vindu.