Liste over jord typer i Pennsylvania

April 22

En jord er viktig å forstå når vurderer potensielle mat det kan vokse eller vurderer å bygge en struktur og om jorda under tilstrekkelig støtter det. Pennsylvania har flere jord typer, inkludert glacial til, sandholdig leirjord, silt leirjord og kyst sand.

Glacial til

Glacial till er en blanding av leire og rock boulder størrelse partikler som er satt under eller blandet med glacial isen. Viker av at når dekket Nordamerika tusenvis av år siden igjen bak glacial til jord, som er i nordvest Pennsylvania. Glacial til jord gjør voksende avlinger vanskelig på grunn av treg drenering av jord og planterøttene problemer har å finne vann.

Sandholdig leirjord

En sandholdig leirjord jord avløp og kasser lett på grunn av sin sandstrand natur. Jorda har en glatt tekstur som smuldrer godt. Dette gjør sandholdig leirjord en ideell Haven jord. Sandy leirjord jord er funnet i nord-sentrale Pennsylvania området, hovedsakelig Allegheny høy platået. Dette området har en kort vekstsesongen og planter kan ha problemer med å utvikle tilstrekkelig rotsystem på grunn av rock i jord. I fjellkjeden Allegheny Mountains er det stort potensial for jorderosjon på grunn av bratt skrånende landet. Sandy leirjord jord finnes også i eastern Pennsylvania forskjellige daler og rygger.

Silt leirjord

Silty leirjord jord består av partikler mindre enn sand partikler og større enn leire partikler. Silt finnes ofte på elvebredden og kysten, og er svært fruktbart. Silt leirjord jord er funnet i sørvest og sentrale Pennsylvania og i regionen Conestoga Valley. Mest agriculturally produktiv området er sørvest-regionen der jord tendens til å være dypere.

Kyst Sand

Den kystnære jordsmonnet er rundt city of Philadelphia og omegn. Sand partikler er større enn de i silt og leire jord, tillater vann og næringsstoffer å forlate jord lettere. Dette fører til jord å miste næringsstoffer. Kystslettene har en lengre periode vekstsesongen enn andre Pennsylvania regioner på grunn av varmere temperaturer langs kysten.