Liste over insektmidler til bruk på sukkermais

March 6

Liste over insektmidler til bruk på sukkermais

Søt mais er en vanlig avling i USA, men det har mange naturlige skadedyr, inkludert mais rootworm, mais bandets stil synes bl.a, European corn borer, cutworms og loppe biller. Det er imidlertid mange insektmidler tilgjengelig som vil målrette disse korn-spising skadedyr og forlate saftig sukkermais cobs intakt for oss mennesker.

Cyfluthrin

Bønder bruker cyfluthrin mot en rekke sukkermais skadedyr, inkludert European corn borer, mais bandets stil synes bl.a og loppe biller. Cyfluthrin er avledet fra pyrethrum. Ifølge National plantevernmidler informasjon Center, pyrethrins som cyfluthrin er de skadelige kjemiske insektmidler for pattedyr, med innånding forårsaker hoste og tungpustethet og hud kontakt forårsaker utslett, men ytterligere forgiftning er uvanlig. Videre dekomponerer cyfluthrin raskt med eksponering for lys og vann, gjør det relativt trygt miljøvennlig.

Spinosad

Spinosad er effektiv mot europeiske mais borers, mais earworms og fall armyworms som regelmessig lever sukkermais. Spinosad er en bakterier-avledet insektmiddel og regnes som en av de sikreste insektmidler i bruk. Spinosad har den ekstra fordelen av ikke å være giftig for de fleste "gode" feil, som lady biller som naturlig å holde skadedyr i sjakk, men det er svært giftig for bier, så bruk forsiktig i områder med høy bee populasjoner.

Lambda Cyhalothrin

Lambda cyhalothrin er en pyrethrum-avledet insektmiddel at mål korn earworms, loppe biller, europeiske mais borers, faller arymworms og cutworms---alle sukkermais skadedyr. Lambda cyhalothrin har lav toksisitet for pattedyr som pyrethrum avledning, men det kan være farlig hvis spist, ifølge den nasjonale plantevernmidler telenett. Lambda cyhalothrin er brutt ned i sollys og har en halveringstid på anlegget overflatene i fem dager.

Bacillus Thurengiensis

Bacillus thurengiensis er en naturlig insektmiddel laget av en bakterie. Bacillus thurengiensis er effektiv mot mange skadedyr - korn rot ormen og mais borers er spesielt utsatt, og det har fordelen av å ikke skade fordelaktige insekter. Forskere endrer gradvis genetisk sukkermais å inkludere bacillus thurengiensis i strukturen, således gjør den internt motstandsdyktig mot vanlige skadedyr.