Liste over hva kan resirkuleres

May 6

Liste over hva kan resirkuleres

Resirkulering er mer viktig og populær nå enn det har vært, fordi mennesker innser at det vil bidra til å redde miljøet. Få penger er også et stort insentiv for å resirkulere, som er en annen grunn for den økende trenden. Begrepet "Go Green" er en av de bedre kjente slagord som resirkulerer. Det er mange forskjellige ting som kan resirkuleres; disse dager noen skjorter laget av resirkulert materiale. Som et spørsmål om faktum, kan nesten alt gjenvinnes i en eller annen måte.

Apparater

Gjenvinning hvitevarer er en fin måte å bruke noen av tingene vi bruker daglig. Apparater som fortsatt fungerer kan enten bli donert til Goodwill, ifølge deres hjemmeside; eller du kan ringe den stål resirkulering Institute (SRI) for å få informasjon om hvordan å resirkulere gamle apparater. Du telefonnummeret er 800/Ja-1-kan, eller du kan gå til SRIS hjemmeside (se ressurser).

Drikke beholdere

Gjenvinning av plast er litt mer forvirrende enn prosessen er for andre materialer. Se på bunnen av flasken eller beholder for å se hvilken type plast det er å finne ut om det er resirkulerbare eller ikke. Det er ulike koder på beholdere - 1 i resirkulering symbol betyr at den er laget av kjæledyr eller PETE plast, angir at det er lett å gjenvinne. PET (polyetylentereftalat) plast brukes for brus, lotion, mat, flytende såpe og vann. Det er mest vanlig for drikke beholdere.

Aluminiumsbokser er også vanlige drikke beholdere, som gjenvinning dem innebærer å få penger. Bokser kan bli samlet og satt i hyller som finnes på mange steder i nesten alle samfunn. Du kan også donere dine bokser - og motta penger i retur - finne lokale gjenvinningsanlegg og ta dem der. Om du får penger eller ikke, ved resirkulering, hjelper du for å redde miljøet.

Papir

Papir er en av de enkleste tingene å resirkulere, som det er resirkulering vinduer i parkeringsplasser, skoler, bedrifter, og slippe av sentre. Papir er en av tingene som resirkulert mest, som skal resirkuleres og gjenbrukes opp til syv ganger før den kan brukes igjen. Ifølge jorden 911, er "mer papir gjenopprettet for gjenvinning fra kommunale solid avfallsstrømmer enn alle glass, plast og aluminium sammen." Deres hjemmeside tilbyr annen nyttig informasjon om resirkulering papir (se ressurser).

Tonerkassetter

Resirkulering tonerkassetter kan gjøres på forskjellige måter. Du kan ta blekkpatronene og ha dem etterfylt, i stedet for å kjøpe nye blekkpatroner hver gang du går ut. Dermed er du spare penger og lagre materialer. Du kan også gå til www.recycleplace.com å finne ut hvilke patroner de ta og hvor mye de er verdt; på dette punktet kan du fylle ut skjemaet kassetten tilbake og sende patronene til et selskap med forhåndsbetalt UPS etikettene levert, sammen med skjemaet tilbake. De vil sende deg en sjekk ved mottak av blekkpatronene. Mange kontorvarehus vil også kjøpe toner og blekkpatroner og bruke dem på nytt.

Batterier

Resirkulering batterier er en god ting å gjøre, som vi bruker betydelige mengder dem for mange ting i våre husholdninger. Batterier kan ikke bare kastes i vanlig gjenvinning parkeringsplasser og andre steder, kan papir, fordi de inneholder farlige materialer. Du kan kjøpe et kit for å resirkulere batterier; fraktkostnadene er en del av kjøpesummen av kit (se ressurser). Forkaster batterier på denne måten sikrer at de blir riktig avhendes og resirkulert på riktig og sikker måte.