Liste over huset planter som er giftige for hundene

February 4

Liste over huset planter som er giftige for hundene

Ifølge The Humane Society i USA, som i oktober 2010, er det mer enn 700 arter av planter som er giftige for dyr. Det bør imidlertid bemerkes at giftige planter ikke nødvendigvis forårsaker død, men kan bare føre til en mindre mage opprørt. Hundeeiere som ønsker å egen houseplants bør alltid forskning et anlegg før bringe den i sitt hjem å sikre at hunden forblir trygg.

Aloe Vera

Aloe vera-planten er medlem av liliaceae familien. Den inneholder saponins, som å hundene, er et giftig kjemisk stoff som kan føre til sykdom for alle hunden som bruker den. Symptomer av aloe vera forbruk i en hjørnetann inkluderer diaré, anoreksi, rystelser, depresjon, oppkast og endringer i urin farge.

Calla Lily

Calla liljer inneholder uløselig kalsium oxalates, som kan resultere i mild til alvorlig irritasjon og sykdom for en hunden hvem bruker anlegget. Symptomer på forgiftning er muntlig irrittasjon som kan variere fra brenning av lepper, tunge eller munn til som oppkast, problemer med å svelge eller overdreven siklende.

Chrysanthemum

Også kjent som mamma anlegget, inneholder krysantemum planter flere giftige egenskaper som lactones, pyrethrins og sesquiterpene. En hund som har konsumert deler av chrysanthemum anlegget kan lide av hudirritasjon, overdreven siklende (spyttsekresjon), oppkast, uvanlig eller plutselig manglende koordinasjon og diaré.

Cyclamen

Cyclamen eller "sowbread," også inneholde saponins, selv om symptomene forbruk varierer fra de av aloe vera. En hund som har spist en del av cyclamen anlegget kan lide fra mild til alvorlig sykdom eller død, avhengig av hvor mye av anlegget ble konsumert. Symptomer på forgiftning er hjerte rytme unormalt, oppkast, diaré, uvanlig spyttsekresjon og beslag.

Påskelilje

Også kjent som narcissus, inneholder påskelilje anlegget lycorine. Selv om spise deler av anlegget kan forårsake sykdom, sier American Society for det forhindrer av grusomheten å dyrene (ASPCA) at pære er «mest giftige delen.» Milde symptomer på inntak er brekninger, diaré og uvanlig spyttsekresjon. Hunder som har konsumert større mengder av anlegget kan lide av lavt blodtrykk, kramper, hjerte arytmi og rystelser.

Hortensia

Hortensia inneholder en cyanogenic glycoside, som er giftig for hjørnetann. Heldigvis, de fleste hunder vil bare lider mild mage opprørt; men det er mulig å bli dødelig syk hvis nok av anlegget er fortært. Symptomer inkluderer vanligvis brekninger, diaré og depresjon.

Julestjerne

Poinsettias er kontroversiell i forhold til deres toksisitet, som noen nettsteder hevder med et enkelt blad vil føre til døden, mens andre sier det ikke er giftig i det hele tatt. Ifølge ASPCA inneholder julestjerne en irriterende sap som kan gi lett øyeirritasjon munnen eller magen, med sporadiske oppkast er mest alvorlig reaksjonen.

Tulip

Tulipaner inneholde giftige kjemikalier kjent som tulipalin A og B, gjør anlegget giftig å hundene. Som påskelilje er den mest giftige delen av tulip pære, men deler av anlegget kan føre noen sykdom. Hundene som bruker en del av påskelilje kan lide av diaré, overdreven siklende, depresjon eller oppkast.