Liste over Holly planter

August 2

Holly er en busk i Aquifoliaceae familien av planter, og det er vanligvis preget av sin røde bær, mørke grønne blader og små blek blomster. Ifølge blomst kjernen samfunnet, i motsetning til de fleste andre typer busker og busker, har holly planter en tendens til å danne veldefinerte sentrale stammer. I områder uten mye stor plantevekst, vil de også utvikle seg til store trær. Noen av de vanligste variantene inkluderer amerikanske, japanske, kinesiske og blå holly.

Amerikanske Holly

Amerikanske kristtorn (Ilex opaca) er som betyr at dens plantene produsere kvinne eller mann blomster. Kristtorn er også referert til som jul kristtorn, som personer vanligvis bruker sin bær og eviggrønne bladverket som dekorasjoner for vinterferien. Ifølge Duke University, er holly's blader vanligvis delt inn i fire ulike segmenter og funksjonen spiny tenner. Men i sjeldne tilfeller bladene kan ha fem segmenter og/eller mangler stikkende kanter.

Japansk Holly

Ifølge Ohio State University er japansk kristtorn (Ilex ospetannspinner) en dioecious busk som vanligvis vokser mellom 3 og 10 fot høye. Det er preget av svarte bær og spineless blader (som er relativt liten, i forhold til bladene av andre holly arter). Mens toppen av bladene er mørkegrønne, er bunnen oppdaget med klar eller gråsort kjertler. Blomster av japanske kristtorn er uanselig, og er generelt en blek grønn hvit i fargen.

Kinesisk Holly

Kinesisk kristtorn (Ilex cornuta) planter funksjonen særegen blader. Ifølge Duke University, mens sentral ryggraden av hvert blad vinkler nedover, to spines, hvilken gren ut av det, vinkel oppover. Dette gjør bladene vises som om hornene (derav den latinske arten navn cornuta, som betyr «med horn» eller «horn»). Bladene av kinesiske kristtorn er også kjent for å være blank, læraktig og stikkende, som fleste amerikanske hollies. Ifølge Duke University, blomster av kristtorn er vanligvis en gulaktig hvit og vokse i tett bunter.

Blå Holly

Ifølge Ohio State University er blå holly planter (Ilex x meserveae) ulik hollies som er kjent for sine spiny blader, som en særegen blålig grønn i fargen. Imidlertid bladene vanligvis starter som en lys grønn eller bronse farge og deretter vokse mørkere med alderen. Kvinnelige blå holly planter er også preget av produsere prangende og lyse røde bær, ifølge Ohio State University.