Liste over gress & belgfrukter arter

February 10

Liste over gress & belgfrukter arter

Gress og belgfrukter er både variert og lignende avlinger, avhengig av arten og deres bruk. Mens gress er vanligvis forbundet med bunndekkende for atletisk fasiliteter og hjem plener, er de også funnet som grovfôr for kyr og hester. Belgfrukter dyrkes på samme måte som grovfôr, men også for menneskelig konsum. Som dyrefôr, er gress og belgfrukter også ofte interplanted.

Årlig Ryegrass

Årlige ryegrass (Lolium multiflorum) er en kul-sesongen anbudet gress. Den har lav toleranse kalde og tørke, høy trafikk og skygge og saltvann forhold. Dets blad blad rulle som de dukker opp fra knopp skjemaet bunter av oppreist gress. Årlig ryegrass overføres fra frø, og brukes til å overseed turfgrasses og midlertidig bunndekkende. Det er også plantet i feltet med flerårige beite.

Hard Fescue

Hard fescue (Festuca longifolia) er et lite vedlikehold gress lagt til frø blandes i skyggen områder. Denne arten er tolerante av dårlig lys, dårlig jordsmonn og tørke, dør det hvis tråkket på eller plantet i områder hvor somrene er varme. Hard fescue gjør det bra i områder der ingen trafikk er ventet, som median strimler. Sin mørke grønne blad vokser i semi-erigert bunter trenger ingen klipping.

Kentucky Bluegrass

Kentucky bluegrass (Poa pratensis) er en langvarig, skade-resistente ornamenter golfbaner. Det stadig reproduserer gjennom underjordiske rotstokker i vekstsesongen, erstatte skadede blader og legge til nye blader i plenen. Derfor er det brukt som bunndekkende i høy trafikk områder, for eksempel idrettsanlegg. Kentucky bluegrass også tåler ekstreme temperaturer. Men mens det forblir aktive under svært kaldt vær, det går sovende hvis det blir for varmt. De ideelle forholdene for denne arten gress er vanlig vanning, raskt drenering og jordsmonn. Noen varianter av Kentucky bluegrass er også motstandsdyktig mot sykdommer som påvirker ornamenter golfbaner, inkludert leaf spot.

Arrowleaf Clover

Arrowleaf kløver (Trifolium vesiculosum) er en grovfôr legume som vokser hvor Vintrene er mildere, fra Georgia til Øst-Texas. Ifølge University of Georgia, dette beite anlegget er lett for storfe å fordøye og produserer lite intestinal gass sammenlignet med andre grovfôr avlinger. Det kan være blandet med andre beite-planter og det vil trives så lenge jorden er ikke Sure leirjord med rask drenering. Arrowleaf clover reseeds også hvis du fjerner storfe fra feltet når kløver begynner å blomstre, tid for frø til germinate. Denne Belgfrukt er mottakelige for sykdommer forårsaket av fusarium soppen.

Scarlet Runner Bean

Ifølge «Wayne's Word,» vedlikeholdt en online lærebok for naturhistorie av Palomar College, scarlet runner bean (Phaseolus coccineus) er en legume grønnsak som først dukket opp i mellom-Amerika. Dette bean vintreet produserer røde blomster og rosa til røde frøene. I motsetning til andre bønner, er de fleste deler av dette anlegget brukt i matlaging. Det bønne pods er steames eller stekt mens de er fortsatt ung og myke; modne frø (bønner) er kokt; og blomster i salater. Du kan også tilberede bladene og stivelse røttene.

Sverd Bean

Sverd bønne (Canavalia gladiate) stammer i tropisk Asia og går under navnet nata mame i Japan, sier «Wayne's Word.» Denne Belgfrukt er dyrket for menneskelig konsum. Før pods modne, er de spiselige kokt eller steames. Du kan også liker moste bønner med sukker. Denne Belgfrukt vegetabilske er knyttet til jack bean (Canavalia ensiformis), en tropisk bønne Art fra det amerikanske kontinentet.