Liste over frukter planter

April 29

Liste over frukter planter

Fruktbærende planter er velkommen i de fleste hager og landskap. Trær og planter selv er attraktive og prangende våren og deilig når frukt er produsert senere i sommer. Noen trenger masse plass og mye vann, men andre er hjemme i en container på dekk eller veranda.

Frukttrær

Det finnes mange varianter av fruktbærende trær. Apple, kirsebærtrær og pæretrær er veldig populære fordi de kan vokse i mange områder etter faren for frost er forbi. Andre frukttrær som kan dyrkes i Nord eller Sør er fersken, nektariner og plommer. Noen frukttrær krever mer tropisk klima, som sitron, appelsin og granateple. Ulike varianter av frukttrær krever kors pollinering å produsere frukt, så sørg for å spørre på barnerommet Hvis dette kreves.

Busker og mindre planter

Mange bær kommer fra frukt-produserende busker, som bringebær og blåbær. Andre populære frukter som kommer fra buskene er stikkelsbær, lingonberries og rosiner. Fruktbærende busker kan dyrkes på en liten plenen eller i containere. Jordbær er en annen fruktbærende plante som gjør godt i containere. Clay Potter laget spesielt for jordbær vekstsesongen har lommer der hver plante kan ligge.

Mutter-bærer trær

Du kan ikke tenke på en mutter som en frukt, men i en botaniske følelse. Per definisjon er en frukt en del av anlegget som inneholder frø. Nøtter tilfeldigvis bare har et hardt skall i stedet for myk, saftig frukt rundt. Noen av de mest populære mutter-bærer trærne er valnøtt, furu, hazel, kastanje og filbert. Eiketrær produserer nøtter kalt eikenøtter, som er veldig populært med dyr og finne vei til menneskelig mat.

Giftige frukt

Det er andre fruktbærende planter som lager mat mennesker ikke bør forbruke. Noen er best alene av alle skapninger; andre kan mates dyrene. Det verste overgriperen er trinsen bønne. I sin hele skjemaet inneholder en ingrediens som heter Risin som kan drepe en person i løpet av minutter. Andre mordere er rosary erten og engelsk barlind.