Liste over farene for bruk av kompakte fluorescerende lys

April 19

Liste over farene for bruk av kompakte fluorescerende lys

Kompakt lysrør eller CFLs, er en type fluorescent lyset blomsterløk omtrent på størrelse med en vanlig lyspære og å passe de samme inventar. Disse pærene bruker mindre strøm enn sammenlignbare glødepærer og sist lenger. Dette forskyvninger deres første høy kjøpesummen. Forbrukerne kjøper mer CFLs økt bekymringer om energikostnader og miljøkonsekvensene av glødepærer. Men bekymre noen mennesker sikkerheten av CFLs.

Kvikksølv

Ifølge Snopes, et nettsted dedikert til avslørte urbane legender, har advarsler om kvikksølv nivåer i CFLs sirkulert siden minst 2007. Mens disse fluorescent lyspærer inneholder kvikksølv, som andre fluorescents i mange overhead belysning fixtures, utgjør nivåer innenfor ikke en alvorlig fare for huseiere eller deres familier. Som en pæren er ødelagt, anbefaler Environmental Protection Agency fjerne alle fra rommet og åpner et vindu i 15 minutter eller lenger. Når rommet har sendt ut, kan du nøye feie opp brutt pære avfall og plasseres i lukket beholder. Bruke tape for å plukke opp små fragmenter av glass. På teppet, vakuum området grundig, så tom vakuum i en lukket beholder. Kast de lukkede beholderne som vanlig.

UV-stråling

Green fakta notater som kompakte lysrør avgi noen ultrafiolett eller UV, stråling. Nivåene de avgir er lik de i tradisjonell lysrør og regnes ikke en stor helserisiko. Noen mennesker med lys følsomhet kan ha problemer med disse lamper, men. Sannsynligvis problemene inkluderer forverring av netthinnen sykdommer, økt lysskyhet i mennesker som allerede har denne tilstanden, og huden følsomhet i mennesker som allerede har ekstreme følsomhet for sollys.

Flimmer

Eldre lysrør med ustabil reaktorer kan utvikle en tendens til å flimre. Dette problemet er mindre vanlig i Kompakt lysrør, men finnes fremdeles. Ifølge Green fakta, flimringen kan indusere migrene hos personer utsatt for disse hodepine og kan sette noen epileptiske pasienter i fare for anfall. Riktig kommer fungerende CFLs ikke med denne faren.