Liste over fakta om Red Oak Trees

March 27

Liste over fakta om Red Oak Trees

Rød eik (Quercus Red elefanter) er en svært viktig treet til trelast industrien. Den vokser til over 80 fot høye og brede som 3 fot. Noen bruker for red oak inkluderer gulv, møbler, skap og strukturelle trelast, som jernbane bånd, blant andre. Varianter finnes mellom Nord trærne, vokst i Canada, nordlige USA og de som vokser i varmere klima.

Voksende område

The red oak er innfødt til Nord-Amerika. Den vokser hele østlige regioner i Canada og USA Nordøstlige utkanten av rekkevidde er i den canadiske provinsen Nova Scotia. Det også vokser så langt sør som Louisiana, selv om red oaks er uvanlig det. Mest nordvestover rød eiketrær vokser i Minnesota.

Tre

Wood fra rød eik treet varierer i utseende fra massetetthet artene. Artene har en rosa til rød farge på brun tre, mens massetetthet er hvit eller en lysere nyanse av brun. Nordlige red oak tendens til å vise mer av den blek rosa fargetonen og har en finere korn. Korn i red oak er mest rett, som gir den en jevn og pen opptreden for bruk i møbler eller cabinetmaking.

Identifikasjon

Red oak bladene er grønne i vekstsesongen, men høsten de slå en briljant rød farge, som treet blir navnet. Bladene alternative på grenene, snarere enn speiler hverandre, og har en særegen form med mellom sju til elleve spisse, bristly lobes. Eikenøtter bo på treet under vinteren mens de av hvit eik slippe før vinteren.

Red Oak problemer

Red oak påvirkes av vanlig problemer som påvirker de fleste trær i nordøst, men også har noen artsspesifikke problemer. Red Oak Borer er et insekt som angriper trærne og burrows dypt i tre. Dette bidrar til den generelle tilstanden kalt Oak nedgang, som er en langsom døende prosess. Men plutselig eik død ikke har ennå spres til red oak regionen i USA, red oak i Europa har vist seg svært utsatt for betingelsen.

Trebearbeiding

Red oak er ganske lett å jobbe med, selv om det er utsatt for fordreining. Red oak svarer godt til maskinering, godt egnet for forme for fine trearbeid. Det kan være bøyd og formet gjennom steam bøying. Det kan festes sammen lett med enkle spiker og skruer.