Liste over bassenget alarmer

October 1

Liste over bassenget alarmer

Ifølge galttech.com, ca 300 barn under en alder av 5 dø fra drukning i USA hvert år. En av de beste måtene å forhindre er ved å installere et basseng alarmsystem, som-i noen tilfeller, kan også sal av gjerdet hoppers og basseng inntrengere. Bassenget alarmer forskjellige i sin design, og kan inneholde over - eller under-vannlinjen avbrudd sensorer. I noen tilfeller kan selv sensoren innlemmes i et armbånd som et barn må bære.

MG internasjonale sensoren Espio

Ifølge goodhousekeeping.com, en av de viktigste funksjonene i Espio er at du kan slå den fra "væpnet" modus (hvor alarmen vil lyde hvis overflaten av vannet er ødelagt) "Cruise modus" via en trådløs fjernkontroll. Hvis du vil endre alarmen for å "svømme" modus fra inne bassenget, må du i tillegg bruke en magnetisk nøkkel, som gjør det vanskelig for barn å omkjøringsvei alarmen. En annen fin funksjon av Espio er at det automatisk armer når bassenget ikke er i bruk.

Poolguard PGRM-2

Goodhousekeeping.com anbefaler PGRM-2 som en av de beste og billigste alarmene på markedet. I motsetning til Espio, med PGRM-2 er det ingen "svømme"-modus, som betyr at du må fysisk trekke ut den alarmsensoren når folk er svømming, og plasserer det tilbake i etterpå til armen det. Alarmen blir bevæpnet automatisk i vannet. Ettall ulempen av PGRM-2 etter ovennevnte gjennomgang, er imidlertid at barn lett kan omgå alarmen ved holde nede avvæpnende og fjerne enheten fra bassenget.

RJE teknologi AquaGuard

Ligner på Espio, AquaGuard har en "svømme-modus" og vil automatisk bakside etter har forlatt vannet. Men denne pool-alarmen bruker ikke en ekstern eller magnetisk nøkkel, men i stedet bruker et passord for manuell bevæpne og avvæpnende.

Første varsel A100 sikkerhet Band

I motsetning til de forrige basseng-alarmsystemer som bruker-vann sensorer, første varsel A100 Aqua Alert vann aktivert sikkerhet bandet er en alt-i-ett-enhet som barn bærer rundt håndleddet hennes. Ifølge galttech.com, sikkerhet bandet verk ved å produsere en 110 desibel alarm når det- og barnet bruker det-inn vann, det være seg en pool, Dam, elv eller innsjø. En av downsides av et system bygget med bandene er imidlertid at barnet må ta bandet - og holde det på når åpent vann ligger i nærheten, som kan være en problemfri.

Sikkerhet Turtle basestasjon / Wristband Alarm

I motsetning til over-band, som individuelt lyd av utsettes for vann, sikkerhet Turtle armbånd signalisere en basestasjon, ifølge galttech.com. Denne stasjonen inkluderer ett armbånd og er vanligvis holdt inne der foreldre kan overvåke den. Flere armbånd for sikkerhet Turtle basestasjonen er også tilgjengelig.