Linden Tree skadedyr

March 18

Den løvfellende amerikanske linden (Tilia americana), en populær dekorativ skygge treet, vokser til en høyde på 60 til 100 fot. Treet lider ofte insekt angrep, men de utgjør ingen fare for en sunn prøven. Mus og vånder kan girdle treet og føre døden i områder av tunge Luke infestations.

Løvverk skade

Infestations av defoliating insekt skadedyr er vanlig på linden treet. Våren cankerworm (Paleacrita vernata), skogen telt caterpillar (Malacosoma disstria), linden looper (Erannis tiliaria), basswood leaf gruvearbeider (Baliosus nervosus), hvit-merket tue møll (Orgyia leucostigma), høst cankerworm (Alsophila pometaria) og sigøyner møll (Lymantria dispar) alle årsaken løvverk skade til treet, men er ikke en alvorlig trussel. Skala infestations kan også oppstå på treets stammer, som kan forårsake bladverket å wilt.

Advarsel

Den mest alvorlige insekt pest treet er linden borer (Saperda vestita). Insekt kjeder lange tunneler inn treet. En tung infestation kan alvorlig svekke en unge, gamle eller sykelig treet. Treet kan dø hvis insekter er tillatt å blomstre.

Betraktninger

Bladlus pleier å være et konstant på linden trær. De gjør svært lite skader treet, men når de finnes i store mengder, de skiller en honeydew stoff som raskt former. Den svarte mold ser skjemmende treets blader og stengler. Det også faller til bakken i et fint pulver, og kan dekke gangveier, andre planter, møbler og biler under treet.

Forebygging/løsning

Opprettholde treets helse for å redusere virkningen av insekt skadedyr. Vann og gjødsle linden regelmessig. En stresset treet er mer utsatt for insekter. Hvis et tre lider av en tung pest infestation, bruke insektmidler kontroll.