Lin skapet lagring ideer

July 3

Begrepet "Lin lagring skap" virker på noen måter som en misvisende benevnelse. Mange av disse skapene holder mer enn bare washcloths, håndklær og sengetøy. Fra håret produkter til ekstra tannkrem til jumbo pakker med toalettpapir pleier Lin skap å lagre alt sengetøy og relatert. Når Lin skap ikke er organisert og vedlikeholdes riktig, stedet for å være en ren lagringsplass, blir Lin skapet noe som må unngås helt. Gjenvinne Lin skapet med et par løsninger å gjøre vedlikehold enklere.

Partisjonering hyller

De fleste Lin skap har allerede hyller, men en hylle på egen hånd er ikke nødvendig skal være nok. Partisjoner kan festes til hyllene, effektivt opprette cubbies for varene, å holde alt pent atskilt. Merket skuffer og kurver tjene samme formål, og kan holde småting som washcloths eller kan gruppere lignende elementer, for eksempel Hårprodukter eller toalettpapir. Rustfritt eller plast bøtter er bra for bad elementer og kan bli tatt direkte fra skapet for bading.

Tilleggsprogrammer for hyller og skap

Bruk under hylle hyller og beholdere til å gjøre mest ut av høyden av hyller og gi småting et dedikert område med passende størrelse. Bruke så mye veggplass som mulig ved henging stenger og kroker i skapet. Henge enkeltelementer eller poser på kroker. Ikke glem døren når det gjelder lagring. Over-det-dørs lagring kommer i mange varianter fra enkelt kroker til døren lengde organisere stasjoner.

Hvordan lagre elementer

Gruppe som elementer sammen. Dekorative håndkle sett kan grupperes sammen, selv om de er av varierende størrelse. Det samme gjelder for samsvarende sheet scenografi. Dette er alt du trenger å gjøre trekk ut hele stakken fra plass i stedet for jakt separat for hvert element. For ark som ikke er del av en tilsvarende satt, grupper etter type, men husk å skille etter størrelse samt hvis senger av varierende størrelse i hjemmet. Pakk antikke sengetøy i syrefritt papir å hindre dem fra gulfarging.