Lime Buildup på granitt dusjer

November 10

Lime Buildup på granitt dusjer

Selv om det kommersielle markedet har rikelig med produkter for raskt å fjerne pesky kalk buildup, mange av dem er ikke trygt å bruke på granitt. Lime buildup etterlater en stygg flekker i kjølvannet som forringer elegant utseende og glatt følelse av granitt dusjen. Vær forsiktig når rengjøring din dusj for å unngå skade.

Lime Buildup

Lime buildup er biprodukt av høyt innhold av oppløste mineraler i din vannforsyning. Som vannet spruter av personen dusjing og mikser med gjenværende såpe og skitt, når dusj veggene der den holder seg. Som det tørker, etterlater det bak en hvit film eller fastsittende avleiringer på granitt dusjen.

Eliminere Buildup

Sta kalk buildup bare tørkes ikke bort, og siden det ikke er trygt å bruke surt rengjøringsmidler som skjærer gjennom det, et barberblad kan være et meget nyttig verktøy. Bruke hansker for å beskytte hendene som du forsiktig skrape bort kalk buildup fra granitt dusjen. Blande like deler rubbing alkohol og destillert vann i en sprayflaske når vanskelig forekomster av kalk har vært skraping fjerne. Mette granitt med løsningen. Følge opp med en nal fjerne overflødig fuktighet.

Forebygging

Hold en nal i dusjen, og squeegee dusjen etter hver bruk. Vann som har muligheten til å sitte på granitt har en bedre sjanse til å forlate innskudd og film bak. Spray dusj veggene ned, og rengjør dem med alkohol og vann løsning når uken for å holde dusjen ren. Vurder å bruke en kalkfilteret for å stoppe kalk buildup.

Betraktninger

Mange kalk fjerning produkter inneholder kjemikalier og syrer som vil skade granitt, så unngå disse produktene med mindre de spesielt sier etiketten at de er trygt å bruke på granitt. Produkter som inneholder syrer kan etse granitt og skure pulver som Comet og Bar Keepers venn er for slitende og kan etterlate riper. Blekemidler eller produkter som inneholder blekemidler vil visne fargen på granitt og bør også unngås. I tillegg til unngå sterke kjemiske rengjøringsmidler, bruk bare myke eller kjedelig rengjøringsmidler på din granitt for å unngå å skrape den.