Lime Arizona skifer sammen

September 2

Lime Arizona skifer sammen

Arizona skifer er en rikelig naturressurs minelagt i sandstein bruddene Arizona. Arizona skifer kommer i en rekke farger og kuttet størrelser, noe som gjør det til et ideelt valg for naturalisert landskapsarbeid prosjekter som hagen veggene eller dammen omgir. Landskapsarbeid prosjekter får et løft i stabilitet ved liming biter av Arizona skifer sammen, bare tørr stabling.

Instruksjoner

•Trekk tilbake stempelet på fuger pistolen og passe tube lim inn den avrundede åpning så munnstykket eksponeres gjennom fronten av pistolen og stempelet er i kontakt med undersiden av røret.

•Skjære tipset tube munnstykket med verktøyet kniv i 45-graders vinkel, forlate en 1/2-tommers bred åpning. Skyv spikeren ned gjennom åpningen å punktere segl der munnstykket blir til røret.

•Lay bunnen stykke Arizona skifer på plass. Holder caulk pistolen på en 45-graders vinkel, bruke en perle av lim rundt omkretsen av bunnen steinen, forlate en 1/2-inch mellomrom mellom limet og kanten på steinen.

• Kjør en kontinuerlig perle lim langs skifer innenfor omkretsen, satsing å dekke ca 25% av arealet av stein ansiktet.

•Lay neste stykke stein oppå limt steinen. Limet begynner å sette i 10 minutter, som er din vindu av muligheter og omplassere toppen stykke Arizona skifer.

•Whack toppen av den andre delen av stein flere ganger med gummihammer å oppmuntre vedheft. At limet til fullt cure, omtrent en uke før sitter eller tråkke på landskapsarbeid prosjektet.