Lilla Blooming tropiske busker

June 30

Lilla Blooming tropiske busker

Tropiske busker legge til et snev av eksotisme i landskapet. Legge til dyp lilla til rosa-lilla blomster til kontrast med den mørke grønne blader av tropiske anlegget og du har en oppsiktsvekkende tillegg til hagen din. De fleste tropiske busker vokse som stauder i varme klima og tolererer ikke frost eller minusgrader, men kan du vokse dem som en årlig hvis du bor i et kjøligere klima.

Hibiscus

Hardy soner 8 til 11, hibiskus er et høyt elsket tropisk blomstrende bush. Den mørke lilla blomster av Leons lilla glede blomstrer hele året, men satt på deres største show våren. Dette evergreen busk vokser 6 fot høy og 4 fot bred i full sol. Beskjær etter behov i høst eller vinter og vann dypt men sjelden i sommermånedene.

Petite sommerfugler Sweet Pea busk

Lilla-rosa blomster på dette tropiske busk ligner de av sweet pea. Blomstrende fra vår gjennom sommeren, foretrekker denne busk delvis full sol og godt drenert jord. Søt Pea busk er hardføre fra sonen 9 til 10. Grå-grønne bladverket er eviggrønne. Søt Pea busk vokser 3 fot høye og 3 fot bredt og gjør godt som en beholder eller sengetøy anlegget.

Herlighet Bush

Dette tropiske busk vokser i soner 10 og 11. Mørk grønne bladverket er eviggrønne. Blomstrende i delvis full solen, blomstrer den vakre store lilla blomster fra sommeren gjennom høsten. Herlighet bush kan vokse opp til 12 fot høy og 10 fot bred. Denne busk trenger regelmessig vanning, spesielt i de varme sommermånedene. Herlighet bush er vakker som en privat skjermen eller plantet alene.

Prinsesse blomst

Denne vakre evergreen busk har dypt lilla, fem-petaled blomster og mørk grønt løv. Den trives i delvis å full sol og rike, organisk jord. Det er hardføre i sonen 10 og 11. Prinsesse blomsten kan vokse opp til 7 fot høy og gjør en fantastisk hekk eller i en beholder på terrassen. Vann regelmessig, spesielt i de varme sommermånedene. Blomstene blomstrer tidlig om våren gjennom sommermånedene og vil tiltrekke Sommerfugler i hagen din.

Buddleia Black Knight

Denne sommerfuglbusk mørk lilla blomster tiltrekker bier og sommerfugler i hagen din. Dette løvtre bush vokser raskt nådde opp til 5 eller 6 fot høy. Blomstene har en behagelig duft og bloom fra midten av sommeren til tidlig høst. Buddleia foretrekker full sol og fuktig, godt drenert jord. Det er hardfør sone 5 til 10. Kuttet falmet tilbake blomster for å holde Buddleia blomstrende godt inn i høsten.