Lilla blomstrende trær i Florida

January 20

Lilla blomstrende trær i Florida

Trær kan legge skygge, renter og verdien til et hjem. Blomstrende trær tiltrekke pollinerende insekter og ofte produsere frukt som er tiltalende for fugler og dyr. Når du velger et tre, krever bør du vurdere plass og sollys, vann og jord treet. Plantelivet beboere har mange alternativer for lilla blomstrende trær på grunn av det milde klimaet.

Orchid treet

Orchid treet (Bauhinia spp.) har orkidé som blomstrer som 3-4 inches tvers og kan være rosa, lilla, hvit, gul og rød. Det kan være løvfellende, semi eviggrønne eller eviggrønne kan blomst hele året. Orchid trær vokser til 25 til 30 fot høy med 25 - til 30-fots spredning. Kronen, eller toppen av treet avrundes og treet har en helfigur vase. Frukten vises som en 6 - til 12-tommers brun pod som ikke tiltrekker dyreliv. Dette treet må del Sol til full sol og kan dyrkes i leire, sand, litt alkaliske, sure eller godt drenert jord, leirjord. Det er tørke-tolerant og moderat tolerant salt i luften.Tre av dette treet tendens til å være svak og utsatt for brudd. Det må være beskjæres for bil eller fotgjenger klarering i de fleste programmer. Det er ansett som en høy vedlikehold treet.Orchid treet er hardføre i USDA anlegget hardførhet soner 9B 11.

Buttonwood

Buttonwood tree (Conocarpus erectus) brukes for bonsai, hekker, parkeringsplassen øyer, bolig-programmer og mange andre bruker. Det har vokst med hell i urbane områder der forurensning, dårlig drenering, komprimerte jord og tørke er problemer. Dette treet tåler salt i både luft og jord. Blomstene er lilla eller hvit og diskré og ikke prangende, selv om det kan blomst hele året. Buttonwood anses grønn. Frukt er ikke attraktiv for dyrelivet, men er liten, rød og prangende. Den vokser 30 til 40 fot høye med 20 til 30-fots spredning. Buttonwood er en sterk treet og ikke gjenstand for brudd. Det foretrekker full sol og tåler leire-leirjord, sand, syrlig, noen ganger våt, alkaliske eller godt drenert jord. Det kan dyrkes med hell i USDA soner 10B gjennom 11.

Frangipani

Frangipani (Plumeria spp.) er en liten, deciduous tre som mister bladene i den tørre årstiden, vanligvis fra desember til mars. Grenene pleier å være svak og lett brekke. Bladene, som vokser til ca 20 inches lang og 3 inches bredt, vises vanligvis våren. Frangipani-blomster kommer i mange farger, avhengig av arten, og er svært duftende. Blomstene vises på slutten av grenene, med et bakteppe av en klynge av bladene. Blomstene består av fem petals arrangert i rørformede traktform. Frangipani blomstrer i den våte sesongen, som sommeren i Sør Florida.Frangipani er tolerante overfor mange jord, men gjør best i en hage jordsmonn i full sol eller lys nyanse. Det vil vokse i USDA soner 9-11.