Lilla blomstrende ørkenen trær

July 2

Lilla blomstrende ørkenen trær

Ørkenen er et sted ofte betraktet som tom for livet, men faktisk mange planter, dyr og insekter trives i en tørr klimaet. Hvis du er ute etter en fargerik tre funksjonen i ørkenen hagen finnes det flere varianter å velge mellom. Vurdere noen av disse alternativene hvis du ville like prangende, lilla blomster som tiltrekker fugler og andre dyr mens du står opp til en ørken klima.

Ørkenen Willow

Ørkenen willow kalles også i ørkenen catalpa eller Jano treet. Den vokser best i tørr, godt drenert jord vil ikke tolerere overwatering. Treet er mellomstore, økende høyere enn 30 fot. Det har lange, smale blader og mange grener. Den blomstrende årstiden er mai til juni blomstene er kolibrier. Det finnes flere varianter av treet, inkludert en hvit-blomstrende, en rosa-blomstrende og en lilla-blomstrende rekke. Variasjon kalles "Barranco" har lilla blomster.

Crape Myrtle

Myrt crape er en meget hardfør treet som kan dyrkes i mange steder, inkludert i containere. Det er en spesiell favoritt i varm, solrik og tørr som den tåler tørke forhold. Det er et løvtre, med en oppreist stammen og flere grener. Ytre, eldre grenene er ofte holdt beskjæres, som de begynner å henge ned. Blomster av treet kommer i en rekke farger, inkludert lavendel og lilla. Crape myrter blomstrer fra vår hele sommeren og inn tidlig høst. De er attraktive for fugler og andre dyr og attraktive når gruppert i hekker eller andre ordninger.

Judastre treet

Judastre treet har et litt misvisende navn. Faktisk, bladene på treet er rød-lilla i farge og blomstene er lilla før åpning og deretter en rødlig rosa. Selv om ikke en ørken treet, judastre foretrekker full sol og tåler mange grunnforhold inkludert fast-drenering, sandholdig jord. Det er en god skygge treet, som det har en bred krone og det tiltrekker mange fugler, inkludert små sangfugler som ofte velger det for nesting. Fargerike blader og fargerike våren blomstrer produserer judastre treet en mørk brun, 2 til 3 tommers seedpod.