Liker afrikanske fioler å bli overfylt?

October 28

Liker afrikanske fioler å bli overfylt?

Afrikanske fioler er en vanlig houseplant og blomstre mesteparten av året. De har et rykte for å være utsatt for sykdommer og skadedyr, men generelt vokse godt når gitt forsvarlig behandling. Noen planter trives når overfylt, og afrikanske fioler er intet unntak. Overfylt afrikanske fioler er utsatt for redusert vekst og insekt og sykdom infestations.

Beholder størrelsen

Afrikanske fioler er små planter men nytte tilstrekkelig rom i potten. Unge afrikanske fioler kjøpt på en barnehage eller matbutikk vanligvis kommer i en 5 til 6-tommers-høy pott. Ettersom planten vokser, transplantasjon det å en større beholder. La planten tørke ut litt før transplanting for å unngå brutt blader.

Sykdom

Flere fungal sykdommer plage afrikanske fioler. Gi afrikanske fioler plass kan forhindre noen av dem. Botrytis lys er vanlig i overfylt og forårsaker ødelagt blomster, stammer og forlater den slå grå og utvikle en fuzzy belegg. For å forhindre Botrytis sykdom på planter, plassere minst 6 inches mellom hver plante slik at luften kan sirkulere fritt. Fjerne og forkaste døende løvverk og blomster og unngå å få blader og blomster våt under vanning.

Cyclamen midd

En annen grunn til å vokse afrikanske fioler separat er å kontrollere spredningen av cyclamen midd. Disse små slektninger av edderkopper kan ikke ses med det blotte øye, men skade afrikanske fioler betydelig. De injiserer en giftig sammensatte i blader av planten under mating at årsaker forkrøplet vekst og til slutt plante død. De spredte seg raskt fra ett anlegg til et annet, særlig hvis bladene er rørende.

Anbefalinger

Vise afrikanske fioler i separate områder av rommet og holde dem fra vegger, hjørner, gardiner eller andre områder hvor lite luft sirkulerer. Rikelig med plass og god luftsirkulasjon behov afrikanske fioler mykt lys, godt drenering, lys jord og selv fukt trives. En fuktig kjeller med et vindu gir ideelle omgivelser for afrikanske fioler. Bruk vokse lysene hvis bladene blir tynn og.