Ligustrum treet planter

October 17

Ligustrum er navnet på en slekt av eviggrønne trær og busker i tobakk familien. Ligustrum trær og busker er også kjent som holdt riktig. Ligustrum planter er native til sørlige og sentrale områder av Sørvest Asia, Nord-Afrika og Europa. Slekten består av 40 ulike arter ofte brukt som hekker, enkelt ornamentals, busk grenser, fundament plantings og aksent busker.

Ligustrum Japonicum

Ligustrum japonicum, også kjent som japansk liguster, er et tre- eller store busk som vanligvis oppnår en høyde på 6 til 12 fot. Ligustrum japonicum, men kan noen ganger nå en høyde på mer enn 20 fot. De pære-formet eviggrønne bladene avslutte i en skarp spissen. I løpet av våren produserer fabrikken hvite blomster mellom 5 og 8 inches i lengde. Ligustrum japonica vil vokse i sun eller delvis skygge og tåler en lang rekke jordsmonn.

Ligustrum Lucidum

Ligustrum lucidum, også kalt den skinnende holdt riktig, er en evergreen busk eller lite tre vokser til en høyde av ca 30 fot. Som indikert av fellesnavnet, har bladverket en skinnende tekstur. Spisse bladene er ca 4 til 6 inches lang og vanligvis brett oppover. De små hvite blomstene avgir en ubehagelig lukt og vises mot slutten av sommeren. Anlegget bærer avlange-formet steinfrukt frukt som er blå-svart farge. Planten vokser med hell i delvis skygge og full sol, og er relativt tolerant av tørke. Ligustrum lucidum vokser veldig lett, i den utstrekning det er klassifisert som en pest anlegg i California og som en potensiell pest anlegg i Florida. Webområdet Floridata sier at det ikke bør brukes som et landskap anlegg.

Ligustrum Sinense

Ligustrum sinense, også kjent som kinesisk liguster, er en felles semi evergreen store busk eller lite tre. Planten stammer i Kina og Vietnam. Anlegget har liten overfor, fortykket blader. Når anlegget blomstrer, produserer små attraktive blomster som gjør liten svart bær frukt. Anlegget vanligvis vokser til høyder av 6 til 21 fot og er preget av hårete skudd. Den brukes ofte som en bonsai-treet. Ligustrum sinense anses å være en invasiv ugress i fuktige områder av det sørøstlige USA, blant annet Florida og deler av North Carolina. Det bør ikke brukes som et landskap anlegg i Florida.