Levetid for et nåletre

March 4

Levetid for et nåletre

Bartre er en av de eldste planter i tilværelsen i dag og fortsatt en av de mest tallrike. Disse plantene bære ikke blomster eller frukt, men i stedet bære mannlige og kvinnelige kjegler som vinden pollinates. Kjegler er bare en del av livssyklusen til bartrær.

Sporer

Livet til en begynner ved befruktning av reproduktive celler. Dette starter med Hannkonglene produsere microspores ut gametophytes eller pollen, i luften. Noen gametophytes er gjennomført av luften i retning av de kvinnelige kjeglene, som produserer ovules mottar gametophytes og bruke dem for produksjon av megasporocytes. Når denne prosessen er fullført, og en diploide celle opprettet, den nye cellen innstiller utvikling i vinter og venter på miljømessige signaler å starte vokse.

Sapling

En av de mest sårbare stadiene for en er sapling scenen. På denne tiden av bartre begynner å ta på egenskapene til en busk og mens allerede få en motstand mot tøffe værforhold, konkurrerer med andre planter for sollys og energi. Foreløpig produseres ingen kjegler av treet, som de fleste av sin energi er fortsatt viet til vekst.

Vekst

Også kalt middels til store treet scenen, scenen vekst er en sprute der sapling; ved å få tilgang til sollys, fuktighet og jord næringsstoffer; vokser mer hvert år. Forskjellige bartre vokse til ulike høyder med kysten Douglas fir treet når opp og utover 300 fot, mens mindre trær bare nå 60 eller 70 fot før de slutte å vokse. Bartre høyde er ikke bare begrenset av genetikk, men også av mengden næringsstoffer de kan innhente fra jord og sollys.

Forfall

Modenhet er når treet stopper voksing oppover og begynner reproduktive scenen. Dette er den siste fasen for den vellykkede bartre, og det vil forsøke å reprodusere årlig for resten av levetiden. Dette stadiet er preget av dannelsen av mannlige og kvinnelige kjegler på kroppen av treet.

Dormancy

Under hver av disse vekst periodene bringe vintermånedene dormancy for noen bartre under ekstremt kaldt vær. På denne tiden, bartre avslutte og stoppe både vekst og reproduksjon.