Lett måter å kutte skum for verktøyet bokser

June 5

Lett måter å kutte skum for verktøyet bokser

Lukket celle skum er en lett og fast skum som er ofte kuttet og brukes til skuffer av verktøyet bokser. Det er ideelt for dette fordi lukket celle skum kan beskytte verktøyene fra sopp og mugg og holde din verktøykasse organisert. Skum er kuttet til å tilpasses ulike størrelser skuffer og skjæres videre til de bestemte figurene av verktøy. Måter å gjøre dette enklere er å ta presise målinger og lage disposisjoner, bruke et verktøy kniv og kjøpe pre-cut setter.

Nøyaktige målinger

Det vil ikke være lett å kutte skum med noe skjærende verktøy hvis du ikke kunne se en disposisjon eller hvis du må kontinuerlig re-kutt små deler som figurene. Kontroller at du måle disposisjonene nøyaktig og gjøre dem mørke nok så kutte blir enklere. Du vil sørge for utsparing plassen etterlater rom for at verktøyet skal passe riktig så det kan lett fjernet og satt tilbake.

Verktøyet kniv

Et verktøy kniv er en liten, håndholdt skjærende verktøy som bruker en engangs razor blad for å gjøre nøyaktig kutt. Siden du trenger å være så nøyaktig som mulig når kutte skum, er et verktøy kniv et flott alternativ for ethvert budsjett. Du finner dem på maskinvare, alle isenkram avdeling og i mange tilfeller også apotek. Ingen opplæring er nødvendig; de opererer på en lignende måte. Bare Skyv bladet ut til ønsket lengde og når du er ferdig, trekke bladet.

Pre-cut setter

Bruke pre-cut setter tar noen av av kutting skum for verktøyet bokser. Dette kan gjøres av noen skum forsyning selskap. De bruker de nøyaktige målene dine verktøyet boksen skuff og konturene av verktøy for å kutte skum ved hjelp av et dataprogram som gjør figurene på skum med en vann kuttet metoden. Ved å bruke pre-cut skivene, er det eneste som vil stå for deg å gjøre kuttet ut området for figurene. Noen selskaper gjøre selv skuff oppsettet slik at ingen skuffen er overfylt. Hvis du ikke ønsker å klippe noe i det hele tatt, kan du også få selskapet kuttet ut av figurer for deg.

Vannjet vinkelkutter

Hvis du finner en vannstråle cutting maskin, kan du bruke dette for å kutte skum. Disse maskinene bruker et dataprogram og lasere merke og kutt skum. Disse kuttene er ekstremt nøyaktig, men maskinen kan ikke være den enkleste å finne eller det rimeligste alternativet for kutting skum.