Lett landskapsarbeid ideer

April 12

Lett landskapsarbeid ideer

Enkel og landskapsarbeid kan virke som en conundrum når i sannhet, landskapsarbeid kan være både morsomt og enkelt. Skaper en innbydende atmosfære til utsiden av din hjem hjelper det se bodde i og elsket. Blande en kombinasjon av hardscape og softscape knytter de ulike delene av verftet sammen for å skape en jevn flyt landskapsdesign. La oss se på noen enkle landskapsarbeid ideer for å forfriske og forsterke utsiden av hjemmet ditt.

Hardscape aksenter

Hardscape refererer til livløse objekter brukes i landskapsarbeid. Hardscape kan bergarter, kantlinjer, steinvegger, terrassene, fortau og veier. Terrassebord, kan balkonger eller terrasser samt møbler brukes på disse strukturene også bli vurdert hardscape. For å forene hardscape til landskapet utformingen, alltid koordinere farge som mulig. Stein skal være ensartet farge, plantasjeeiere samsvare plenen møbler og aksent stykker. Legge til møbler eller plantasjeeiere er en av de enkleste og raskeste landskapsarbeid alternativer åpne for huseiere. For umiddelbar virkning, kan du kjøpe ferdige plantasjeeiere fra barnehagen som inneholder pulserende og fargerike planter.

Lett Hardscape prosjekter

En rask og relativt lett hardscape prosjektet innebærer kanter hager med landskapet murstein. Gravingen langs kanten av hagen din og lage en plan overflate. Sted murstein på slutten, i vinkel eller innfelt i bakken så bare den øverste delen er synlig. Landskapet bricking passer sammen som bitene i et puslespill. Den eneste harde delen av dette lett landskapsarbeid tillegg er grave grøften.

Plantasjeeiere opprette en umiddelbar kant langs en gangvei eller dekk-kanten med minimal arbeid. Fylle disse store beholdere med blomstring ettårige eller ornamentale gresstyper for en mer sedate utseende. Kjøpe en rekke planter og ramme basen din dekk trinnene med en planter på hver side. Denne enkel oppdateringen endrer hele utseendet på en patio eller dekk, bringe hagen rett nær hjemstedet.

Softscape aksenter

Softscape omfatter alle levende ting i din bolig. Planter, trær og busker faller i denne kategorien. Lett landskapsarbeid med softscapes innebærer innkjøp lignende planter skal brukes flere ganger i hager. Dette gjør beslutningsprosesser virkelig rask og enkel. Du oppretter en følelse av enhet til landskapet og koble alle de ulike delene sammen med lignende planter og busker.

Lett Softscape prosjekter

Busker kommer i en lang rekke farger, former og størrelser at du kan skjule stygt smuss hoper under dekk med en time igjen av innsats plante noen hardfør busker. Busker kan anker anlegget for en hage eller main event står helt alene midt på tunet. Planter koster mye penger. En av de enkleste hjem forbedringene innebærer fikse jorden for planting. Opprette en blanding av kompost og torv mose å arbeide i topp foten av jord vil hjelpe plantene trives i mange år.

Haug blomster sammen for å redde planting tid og skape lommer av farge hager. Velg bakken dekker og sakte økende stauder å kutte ned på vedlikehold. Gi hager et skreddersydd utseende ved kanting rundt grenseområdene med en flat spade. Grave en vinklet grøft rundt omkretsen av hagen. Fjern jord og blanding mulch fra den øvre delen av hagen ned i grøften.