Lett landskapsarbeid for forgård

February 24

Forgård er ingen grunn til å gi opp drømmen om et landskap som blomstrer med livet. Faktisk gir har begrenset egenskapen en perfekt mulighet for deg å lage en intim hage retrett. Og med en mindre plen og færre planter, vil du kunne bruke mindre tid gjør hagearbeid og mer avslappende tid med din personlige havn. Bare gjør noen lekser, skrive ned noen ideer og hodet til en lokal hage der.

Instruksjoner

•Plan yard på papir første. Undersøkelsen din gårdsplass for funksjoner du vil beholde, samt noen fast inventar du stakk med. Bruk disse til å begynne en grov skisse av hvordan du vil landskapet å se. Deretter Legg ideer du lånt fra venner, naboer, bøker og nettsteder til diagrammet av nye verftet begynner å ta form.

•Opprett hage rom. Uansett hvor liten er hagen din, deles inn i inndelinger vil skape en kunstnerisk humør med overraskelser rundt hvert hjørne. Bruke planter og hardscape, for eksempel en arbor eller hage skulptur, for å skille skyggefulle nook, solfylte blomst seng, koselig uteplass, grønnsakshage eller nivå lapp gress.

•Kople hagen din rom med stepping-steiner og buede baner. Ikke bare vil dette gi landskapet en følelse av samhold, men de vil hjelpe din forgård føles større og tvinge gjestene å bremse ned og ta i omkringliggende detaljer.

•Limit fargeskjema. Mens en stor, eng-lignende verftet kan velkommen hver farge for regnbueørret, pleier for mange farger å gjøre forgård ser litt vill. Velg planter, hardscape materialer og innredning som utfyller hverandre og matche fargene på huset.

•Lose plenen. Det er ingen regel som sier en verftet har dekket i gresset. Mens du kanskje ønsker å henge på en gresskledd oppdateringen hvis du har barn eller kjæledyr, kan du gjerne fylle resten av din hage med trær, lite vedlikehold busker og lett å vokse stauder. Ved å kutte tilbake på mengden gress, vil du kutte ned på husarbeid mens du legger interesse til hagen din.

•Purchase høyre-anlegg. Kutte ned på beskjæring og verftet rengjøring ved å plante blomster, busker og trær som vokser sakte og trenger relativt lite vann. Dverg er spesielt lavt vedlikehold og passer perfekt i forgård. Putte plantene som trenger mest oppmerksomhet i nærheten av huset så du kan ta vare på dem praktisk. Husk å bruke planter vil gjøre godt i ditt område, så du trenger ikke å bruke mye tid babying dem.

•Layer planter med ulike farger, teksturer, høyder og blomstrende ganger. Ikke bare vil dette gi din gårdsplass personlighet og dimensjon, det vil holde deg fra å ha hagearbeid som hauger på alle samtidig.

•Blur linjene mellom huset og gården. Dekke veranda eller uteplass med klatring vinranker hengende kurver og overfylte beholder hager. Punktdiagram potteplanter i hele huset, og plante blomsterbed og vindu bokser med utsikten fra innsiden i tankene. Innlemme farger, former og temaer fra huset i gården, og omvendt. Ved å blande huset og tunet, vil du gjøre begge føler større.

•Stay på verftet arbeid. Mens liten målestokk vanligvis krever mindre arbeid, begynner de å se rotete når de bli overgrodd. Opprettholde din hage for å holde dem ser sitt beste.