Lett ideer for å gjøre et skap større

February 24

Hvis du bor i en liten plass eller en eldre hjemme, er skapplass alltid på en premie. Maksimere tilgjengelig lagringsplass og minimere hodepine av ikke å kunne finne ting. Ved å organisere og skape et sted for alt kan du legge til rom, øke verdien og oppnå litt ro og fred.For å oppnå dette fred og ro, må du først opprette litt kaos. Det er lettere å planlegge plass mens skapet er tom, legge til elementer som vil hjelpe deg lagre elementer mer effektivt.

Analysere

For å få en følelse for alternativene i gjør skapet synes større, må du ha en god ide om plass. Rense skapet helt. Måle skapet og analysere hva du ønsker å sette tilbake i den. Organisere og skape et sted for hvert element i skapet vil holde skapet penere og skape en illusjon av plass. Når du plasserer varer i skapet planen, tenk hvor ofte brukes hver. Dagligdagse ting må bli front og senter kan du lett få dem. For å holde den grunnleggende rekkefølgen, skal du kunne komme til dagligdagse ting enkelt, uten å flytte noe. En gang et år ting kan gå opp på øverste hylle, i ryggen.

Redusere

Det kan virke innlysende, men den enkleste måten å lage mer plass er å kvitte seg med ting. Mens du er tømme skapet, fastslå om det er noe du kan donere eller selge. Plassere disse elementene i en separat haug. Klær du ikke slitasje, men vil beholde for sentimentale grunner kan pakkes inn i en koffert som du ikke bruker. Du kan også vurdere vakuum tetting sentimentale ting og ting du ikke ha regelmessig, med ekstra tepper og puter. Ved å fjerne luften plassen med et vakuum, kan du øke lagringskapasiteten. Dette også beskytter klær og tepper fra insekter eller dyr skade. Spesialitet vakuum vesker kan kjøpes, eller du kan bruke store søppelsekker og en støvsuger. Mens du ikke vil kunne fjerne luften med et trash bag, er det en enkel, billig alternativ. Forsegle med tape eller streng.

Legge til

Legge til hyller eller andre stang delen av skapet legger også til tilgjengelig lagringsplass. En god del av klær henger i de fleste skap er kortere enn skapet. Legge til en andre hengende stang under første og øyeblikkelig double mengden hengende plass. La nok plass i den ene å henge lange kjoler eller strøk. Hvis du ikke kan legge en stang, er det spesialitet kleshengere som henger flere elementer i samme rom som ett element. Det finnes flere alternativer for hyller. Det kan være døde luftrommet over sokkelen i skapet. Du kan bare stable ting så høy før det blir en sikkerhetsproblem, så legge en annen hylle og dobbel tilgjengelig lagringsplass. Du kan kjøpe alt fra rimelige wire rack kostbare spesialtilpassede hyller for å legge til organisasjonen et skap.