Lett grønnsaker til å vokse hjemme

March 28

Lett grønnsaker til å vokse hjemme

Dyrking dine egne grønnsaker fordeler familien på mange måter. Frisk, næringsrik produkter fra hagen din er ikke bare sunnere, men er også billigere. Ved å kutte ned på dagligvare budsjettet betaler din grønnsakshage deg tilbake for små investeringen foran.

Typer råvarer

Muligens den enkleste grønnsaker til å vokse hjemme er reddiker. Tar bare fem uker å nå modenhet, kan du plante 20 frø hver uke og har en kontinuerlig høst gjennom hele vekstsesongen. Gulrøtter er også enkle å vokse. Holde jorda rundt dem løs gjør det enklere for røttene å utvikle. Salat og salat greener er lett avlinger for hjemmet gartneren. Agurk og squash er enkle å vokse, også. Noen av disse har mange bush, eliminerer behovet for trellising.

Type hage

Den enkleste metoden for å dyrke grønnsaker for de fleste hjem gartnere er en beholder hage. Bruk en blanding av potting jord, kompost, torv moss og vermikulitt i stor, bred Beholdere for å vokse nesten alle grønnsaker du ønsker. Beholderne tillater enkel kontroll over sollys, fuktighet og temperatur.

Deling høste

I tillegg går inn på middagsbordet frisk fra hagen din er friske råvarer flott å dele med venner og familie. Prøv å plante ekstra agurk, jordbær eller tomat planter. Når avlinger overskrider behov, pass på noen av din gavmildhet til de nær deg. Mange ideelle organisasjoner som mate de mindre heldige medlemmene av samfunnet ville høyeste verdsette en kurv av ferske produkter å dele.