Lett gardin ideer

July 24

Lett gardin ideer

Sette opp gardiner kan være en utfordrende oppgave. Men, er det en rekke lett gardin ideer du kan prøve å effektivt dekke alle vinduer, og aften bringe litt stil til rommet ditt.

Lage din egen

Gjør din egen hvis du ikke finner en perfekt par gardiner. Hodet til en nærliggende stoff eller håndverket og finne materiale som du som blander med resten av rommet. Kjøp nok til å passe din vindu, pluss noen ekstra å sy løkker på toppen for å henge på en stang.

Hjemmelaget uten søm

Selv om ikke du er en sterk kloakk, kan du fortsatt gjøre din egen gardiner. Bare kjøpe stoff som passer vindusstørrelsen, og i stedet for å sy looper med ekstra stoff, skjære hull samme avstand fra hverandre på toppen av din stoff og loop ringer eller ringer gjennom. Du kan også bruke dusj gardin ringer, så bare henge på en grunnleggende gardin stang.

Presse Pin gardiner

Hvis du vil unngå måtte henger en gardin stang, eller ikke ønsker å hamre store hull i veggen, kan du prøve å bruke tegnestifter henge gardiner. Måle stoffet slik at du har to selv halvdeler dekke vinduet og bruke en tegnestift i hvert hjørne på toppen av din stykker av stoff til å henge i hjørnene øverst i vinduet. Trekke gardiner tilbake, kjøpe dekorative tau og enkelt gardiner i midten.

Lett Draping

Lett-å-gjøre draperi, henger grunnleggende gardiner og drapere vakre stoff over en gardin stang, henger like lav på hver side. Bruk pen tau eller hefte for å sikre din stoff til stang eller sløyfe stoffet rundt stenger å holde det opp.

Enkel hengende stang

Bruke en justerbar trekkstangen å henge gardiner, som er også en fin måte å unngå veggen skader også. Kontroller at du har en dyp nok vinduskarmen slik at en trekkstangen har to sider å presse mot. Henge gardinen på stangen først, og deretter justere bildet slik at det sitter i vinduskarmen.