Lett å vedlikeholde innendørs planter

December 20

Lett å vedlikeholde innendørs planter

Trangt leilighetene og office avlukker er lysnet med tillegg av et hus-anlegg. Flere arter av planter er velegnet for indoor lever og kan trives på små mengder vann og varierende temperaturendringer. Eiere med travle hverdag er kjøpedyktig dataskjerm løst disse arter av planter uten frykt for browning og altfor tidlige død.

En Combo av kaktus

En miniatyr kaktushage gjør et ideelt valg for en innendørs anlegg definert. Kaktusen er tilpasningsdyktig til ulike klima og fuktighet nivåer og ikke krever vanning om vinteren, siden anlegget stopper voksing og angir en sovende tilstand. Totalt plantehøyde vil ikke overstige 10 inches slik at kaktusen å sitte komfortabelt i et grunt keramiske fat på en vinduskarm og slikke sollys. Ifølge kaktus Guide nettsted, innendørs kaktus vanligvis krever vanning ukentlig og bør holdes i godt drenert jord til vann stagnasjon og råte.

Jade anlegget

Dette anlegget er medlem av saftige familien, krever tre til fem timer med sollys om dagen og vokser i små potter. Vann krav for jade anlegget er lik kaktusen gjør folk på farten til å opprettholde anlegget uten frykt for wilting mangel på konstant pleie. Jade planter kan bli overgrodd, så periodiske beskjæring anbefales å holde anlegget sunn.

Støpejern anlegget

Støpejern anlegget er innfødt til Himalaya. Dette hardfør plante kan forståelig trives i kaldere klima og områder som får lite lys. Jord skal bli vannet jevnt, men anlegget kan lett overleve perioder uten vann. I dårlige lysforhold, gjødsle hver tre-fire måneder for å opprettholde sin helse. Ifølge online ressurs Plant Care, tåler anlegget også støv og temperatur endringer.