Lekker basseng

April 24

En vinyl over bakken pool er avhengig av integriteten av vinyl å holde vannet innsiden. En tåre i siden av bassenget tillater vannet å lekke og blir større over tid. For å unngå en kostbar reparasjon, løse lekker bassenget selv. Du må kjøpe forsyninger fra et basseng/spa service store. Du kan reparere lekkasjen mens bassenget er fremdeles fylt med vann, selv om du må slå av alle sirkulerende pumpen som er knyttet til bassenget. Ingen spesielt utstyr er nødvendig.

Instruksjoner

• Kjør deg langs bassenget før du føler vann lekker ut; Dette forteller deg hvor tåre side av bassenget ligger. Merk stedet med en prikk, bruke en blyant, så du ikke vil ha noen problemer med å finne det igjen.

•Spray siden av bassenget der lekkasjen ligger med husholdning rengjøring spray. Tørk siden med en myk klut for å fjerne alle løst smuss og andre forurensninger.

•Vri av bassenget pumpen som er knyttet til vinyl over bakken bassenget. bryteren vil typisk være plassert på en øverste kanten av bassenget eller på terrassen rundt bassenget, hvis den finnes.

•Åpne bassenget pumpe roms panel på bunnen av bassenget. Rotere vannet ventilen i basseng pumpe rom klokken å stoppe strømmen av vann.

•Squeeze rør fra vinyl tetningsmasse kit i et papir kopp. Rør blandingen i koppen, bruker en tre rør pinne.

•Apply blandingen til slutten av pinnen. Sett pinnen på siden av bassenget til en side av tåre. Trykk stokken mot bassenget mens du drar pinnen langs tåre, innskudds lim som du går. Løft pinne når du kommer til den andre siden av sprekken. Bruk lim på slutten av staven og gjenta.

•Trykk en stripe av silikon tape på siden av bassenget, over tåre. Dekk båndet med et lag med lim ved å gjenta prosedyren beskrevet i trinn 6. La lim sette litt før du fortsetter.

•Sett den andre, tørr enden av dekkspaken mot siden av bassenget, til én side av nå dekket tåre. Trykk ned på pinne mens du drar det over siden, fjerne alle overflødig pasta. Løft stokk av bassenget når du når den andre siden av der tåre ble plassert. La tetningsmasse lime sett tidsperioden som er angitt av produsenten.

•Drei vannet ventilen i basseng pumpe rommet mot klokken for å gjenopprette flyten av vann på pumpen. Lukk dekselet. Slå bassenget pumpen på.