Lekkasjer i badekar

October 31

Lekker badekar vil føre vannskader rom på gulvet nedenfor, samt vannskade på gulv bjelkene i subfloor under badekaret. Ignorerer en lekkasje når du ser en vann flekk på taket kan føre til mugg vekst i subfloor og strukturell skade til huset.

Siste hvile punkt

Bare fordi du ser en våt-nettstedet eller dryppende vann på et bestemt sted i gulvet under badekaret betyr lekkasjen ligger rett ovenfor væte. Når badekar eller andre sanitære installasjoner lekkasjer, kan vannet kjøre langs rør eller gulvbjelker et stykke før endelig drypper og varsler deg til eksistensen av problemet. Du må ha tilgang til avstanden mellom tak og gulv å se etter tegn på kilden til lekkasjen, etter fuktighet fra drypper til kilden. Hvis du har en plass på den andre siden av veggen som har den badekar tappekran, bruk plass for å se under badekaret for lekkasje.

Tømme kroppen

Sakte kroppen, som sitter i gulvet av badekaret, kan lekke hvis det ikke er lukket ordentlig. I stedet for vannet går gjennom åpningen i selve avløp og strømmer gjennom den tilkoblede avfall rør nedenfor, vil vann strømme under avløp kroppens leppe og gjennom avløp hullet i badekaret, kommer ut rundt utsiden av avfall røret. Løse en lekker avløp kropp innebærer fjerning avløp kroppen med avløp nøkkel, bruker et selv strøk av silikon caulk rundt bunnen av avløpet kroppens leppe, deretter rethreading avløp kroppen inn i avfall røret ved hjelp av nøkkelen avløp.

Rør ledd

Rør vil lekke på leddene når de ikke er strammet nok til å opprettholde en vanntett forsegling. Med noen pipe som ikke sitter rett vannrett eller loddrett, tettes rørets joint ikke riktig med tilstøtende rørene. Hvis du ikke kan angre tilkoblingen og rethread det mellom de to rørene å rette en røret ut, må du bruke en baufil til å klippe av en del av rør som ikke passer riktig, siden det er sannsynlig lenge. PVC pipe ledd som du har strammet for hånd, men fortsatt lekke, fortsette å stramme dem i små intervaller med en pipe skiftenøkkel til lekker stopper.

Tappekran lekkasjer

Hvis du ikke ser noen lekkasje kilde i Badekarets drenere rørene og lekkasjen skjer selv når ingen har brukte badekaret nylig, er kilden til lekkasjen sannsynlig i kranens vann. Fylle en stor container i badekaret så ikke vann går i avløpet vil hjelpe bekrefte om vann linjene er kilden til lekkasjen. Bruk plass på veggen bak den badekar tappekran for å lete etter den nøyaktige kilden til lekkasjen. Bruk avløp epoxy, eller kontakt din rørlegger, hvis du finner hull i rør eller sveise ledd.

Andre kilder

Badekaret kan ikke lekke hele; i stedet kan det være at vann er er sprutet ut av badekaret og på gulvet når noen bruker dusjen. Se etter vann puddles på gulvet ved siden av badekaret. Sjekk også for pauser eller hull i tetningslister rundt badekaret i kantene, siden fuger beskytter mot vann gjennomtrengende bak badekaret og lekker i nivået nedenfor.