Lekkasje i varmt vann Supply linjen av en Baderom tappekran

October 29

En lekker varmtvann supply linjen er et problem fordi lekkasjen aldri stopper selv når kranen er deaktivert. Problemet er lett å løse, men. En enkel reparasjon som tar ca 10 minutter vil stoppe lekkasjen for godt. Alt du trenger er noen veldig grunnleggende ferdigheter og noen reservedeler som er lette å finne.

Erstatte Supply linjen

Hvis din tappekran supply linjen er lekker, er erstatte supply linjen med en ny den beste metoden for reparasjon fordi den stopper lekkasjen for godt. Forsyningslinjer er svært vanskelig å reparere fordi de plast eller flettet metall. Bruk bånd eller rørlegger er kitt bare stopper lekkasjen midlertidig. Til slutt returnerer lekkasjen som materialer blitt mettet og slites.

Kjøpe en Supply linjen

Før du erstatter supply linjen, får riktig erstatning fra en rørleggers stikkontakt eller jernvarehandel. De fleste jernvareforretninger har forsyning laget av fleksibel plast eller flettet metall. Enten en er tilstrekkelig for en hot vann tappekran linje. Det viktigste å merke er størrelsen på kontakten på slutten. Ta din gamle supply linjen til jernvarehandelen å gjøre en perfekt match. I de fleste tilfeller standardstørrelsen er tilstrekkelig og passer din tappekran linje. De fleste kraner godta en 1/4-tomme-kontakt mens vannrør koblingen er 1/2 tommers.

Koble forsyningslinjer

Hvis du vil endre din supply linjen, først aktivere vannet ventilen varmtvann røret til "Off" posisjon. Koble den gamle linjene ved å skru kontaktene på hver ende av supply linjen. Er på bunnen av kranen, og den andre er på enden av røret varmt vann. Vri dem mot klokken med en skiftenøkkel eller for hånd før de er helt unthreaded, og fjerne supply linjen.

Koble nye forsyningslinjer

Etter matchende din gamle forsyningslinjer til en ny, må du koble dem sammen. Første tråden større koblingen av ny forsyning linje på slutten av varmt vannrøret. Skru den ned fast ved å dreie kontakten. Feste mindre koblingen til bunnen av kranen på siden varmt vann. Tråd kontakten på bunnen av kranen, og stram den med en skiftenøkkel. Hvis du har en tilgjengelig, som gjør snu koblingen enklere, kan du bruke en basin skiftenøkkel. Stram den helt, skru på vannet og se etter lekkasjer. Hvis du oppdager en, slå vannet ventilen og trekk begge kontaktene til lekkasjer opphøre.