Leilighet behandlingsalternativer

August 13

Velge vindu behandlinger for din leilighet kan være spennende på grunn av de mange alternativene som passer til ethvert budsjett. Noen leilighet bolig velge ikke å bruke mye penger fordi når de beveger seg, de kanskje avreise gardiner og draperier nyanser bak. Hvis du planlegger å bo for en betydelig mengde tid, men kan du vurdere å legge mer penger i vinduet behandlinger siden du vil nyte dem for en stund.

Når leieavtalen

Enten du bare beveger deg inn i en ny leilighet eller tenker på å pusse opp det eksisterende fotoalbumet, er vindusbehandling sikkert på listen. Men før du gjør noe, sjekk lease. Mange leieavtaler har klausuler staten du ikke kan installere maskinvare, så du må bruke eksisterende vinduet maskinvare. Noen hevder du kan bruke spenning gardinstenger som disse ikke trenger å lage ekstra hull. En annen type lease kan si du kan legge til vinduet maskinvare hvis du lapp ekstra hull når du flytter. Leiligheten har også eksisterende blinds eller forheng som ikke kan fjernes eller erstattes. I noen tilfeller kan kan fargen også være et problem; Noen leier krever at du bruker bare en bestemt farge på vinduet behandlinger (for eksempel hvit).

Redi nyanser

Hvis du er ute etter en rimelig og lett-for å installere alternativet, vurdere Redi nyanser. Redi nyanser ikke krever noen braketter og installerer i minutter. De er laget av et ekstremt slitesterk hvitboken som filtrerer lys og trådløs. De kommer i bredden på 36 og 48 inches er 72 inches lang. Dette "grønne" alternativet (opprinnelige Redi skyggen er resirkulerbar) kan trimmes til vinduet. Å installere, løsner støtte og stikke dem i vinduet.

De kommer i to stiler, pleated og mobil, og kan finnes på flere store boksen butikker og varehus. En annen fordel Redi skygge er du får personvern og en ferdig ser til rom dagen du flytter. De er holdbare og kan installeres midlertidig eller permanent.

Andre alternativer

Andre alternativer for behandling tillater mer personlig innredning, selv om de kanskje forlange lagt maskinvare. Den mest tradisjonelle vinduet behandlingen er gardiner eller draperier, som krever en gardin stang eller tegne drapere Red. De kommer i en rekke stoffer, farger og design. I tillegg kan isolert drapers gi energisparing.

Blindene er et fleksibel alternativ. De kan gir personvern og åpnes eller lukket filtrere lys i eller å opprettholde mørke. Når lukkes helt, holde de varme luften og kulde utkast av vinteren ut. Mini-persienner og brede bredde blindene; de også kommer i tre, faux tre, metall og plast, i tillegg til bambus hvis som passer til dekorere ordningen.

Eller vurdere tradisjonelle nyanser. Romerske nyanser er vanligvis laget av tøy og vil utfylle de fleste dekor. De kommer i nøytrale farger, samt levende farger og mønstre. Noen har frynser eller dusker nederst på skyggen.

Hvis du liker et mer åpent utseende og er ikke bekymret for personvernet, kan du vurdere å bare legge en valance øverst i vinduet. Valences kan være formell eller uformell. Hvis budsjettet tillater det, kan du få dem tilpasset gjort. Cafe gardinene er dekker bare nederst halvdel av et vindu ofte brukt i kjøkken og sammenkoblet med en matchende valance.