Legging flytende tregulv

October 16

Starter jobben

For å legge flytende løvtre, starter håndverker ved rengjøring av subfloor og kontrollere at det er nivå. Hvis det ikke nivå, kan han bruke en selv utjevning sammensatt. Deretter må han bestemme hvilken vei gulvet vil legge og plasserer den første brikken ned. Han skulle kjøre hans trelim langs kanten. Når limet er ned, plasserer håndverker neste brikke slik at det passer i først. Flytende styrene er utformet for å passe sammen med et innrykk på ene enden og en utvekst på den andre. Etter å trykke brettet på plass, bør håndverker bruke klemmer for å holde de første få i posisjon til limet tørker.

Legging av Boards

Håndverker bør sørge for det er ikke plass mellom plankene som han legger dem. Arbeider raskt er et must. Limet tørker på mindre enn 10 minutter. Han bør lå tre på kantene av veggene, men ikke stramt mot dem. Tre må utvidelsesmuligheter med temperaturendringer. Når håndverker blir nær slutten, han ville nød å bytte fra en slagklossen til en trekke jern fordi han vil være for nært til veggen.

Forskjeller i typer

Det har vært noen endringer flytende tregulv i den siste tiden. Det er fremdeles den grunnleggende typen som passer sammen, men andre kommer på markedet. En av dem kalles en klikk etasje, som ikke krever limet. Installasjonsprogrammet fester dem sammen med en not og fjær design. De imidlertid noen ganger fortsatt å bli tappet sammen før klikket høres.